AKTUELNO

Putevi su im se razišli...

Čeda Čvorak i grupa Luna promenili su veliki broj pevačica, a jedna od njih je bila i Zejna Murkić. Nakon što je iz grupe otišla Maja Marković, koja je godinama bila zaštitno lice ove grupe, zamenila ju je Kristina Džanković. Balerina i bivša učesnica "Farme" nije se dugo zadržao, a Čeda Čvorak u jednom momentu odlučio je da angažuje dve pevačice Zejnu Murkić i Lidiju Jadžić. Ubrzo je Zejna napustila grupu i rešila da krene u solo vode. Snimila je par pesama, neke od njih su i na engleskom jeziku. Njene vokalane sposobnosti hvalili su njeni pratioci i verovali da će napraviti veliku karijeru.

Foto: TV Pink Printscreen

Zejna je izazvala veliku pažnju svojim pojavljivanjem na takmičenju za pesmu koja će nas predstavljati na Evrosongu i numerom ''Rumba'', a sad je gostujući u emisiji ''Amidži šou'' otkrila da li danas ima kontakt sa Čvorkom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nismo ni u kakvim odnosima. Razišli su nam se putevi. Pozdravili bismo se kad bismo se sreli i to je to - rekla je Zejna, a onda priznala da li je istina da je tokom izbora pesme koja će nas predstavljati na Evrosongu pokazala srednji prst.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam pokazala srednji prst. Nisam tako prosta. Ne bih to nikad uradila. Nisam se ja iznervirala, imala sam mrtvu facu jer sam bila zbunjena zbog glasova žirija - poručila je pevačica u emisiji ''Amidži šou''.

Autor: M.K.