AKTUELNO

Ranije su se svađale zbog olovke.

Danas su zadrugari imali porodični sastanak na kom su govorili jedni-drugima u lice ono što im najviše smeta kod svojih cimera, pa su se često. Nakon rasprave i galame sa Minom Vrbaški, Saška Karan posvađala se i sa Milicom Dugalić.

Foto: RTV Pink

Lepi Mića, ovonedeljni vođa, tražio je od Milice da prokomentariše stanje u kolektivu. Pevačica je rekla da je pokušala da animira dame u toku nedelje muškaraca da se potrude oko sređivanja kuće. Milica je primetila da se devojke i nisu baš pokazale proteklih dana.

Foto: RTV Pink

Pevačica je dodala da je jedino Jovana Tomić Matora najbolje izvršavala svoje obaveze, a u toku njenog izlaganja umešala se Saška Karan koja je Milici poklonila cveće, a onda rekla da se Milici ide kući.

Foto: RTV Pink

Ti si najlepša, ti si najpametnija, ti si sve! Ti si toliko jadna, da je to strašno. Striperka! Ti si igrala prljavi ples, ja to nikada ne bih uradila u mojim godinama. Ti imaš problem u glavi - rekla je Saška.

Foto: RTV Pink

Ja sam prepametna u odnosu na tebe. Najbolja jesam! Kakva si ti mentalna beda! Na devojačkoj večeri igrala si sa striperom! Ja jašem ono što ja hoću. Ti živiš u 18. veku, da li razumeš?! Dajte me na lomaču! Mene na lomaču! Ko je go bio na naslovnoj strani novina? - branila se Milica.

Foto: RTV Pink

Dok su se one svađale, ukućani su se igrali sa rekvizitima na stolu, a na isti su se popeli Saška Karan i Lepi Mića, odakle su poručili Milici da isto treba da učini. Ovu svađu možete pogledati u video-klipu ispod. Inače, pre nekoliko nedelja ove dve zadrugarke posvađale su se zbog olovke do te mere da je moralo da reaguje obezbeđenje.

PROČITAJTE: VOLELA BIH DA OSTAVI LUNU I POMIRI SE SA ŽENOM! Baka Kije Kockar ISKRENO o Slobi i braku o kojem BRUJI BALKAN

Autor: S. K.

#Milica Dugalić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'