AKTUELNO

Svi jedva čekaju premijerno prikazivanje!

Otkako je počelo snimanje nove serije Žarka Jokanovića, „Zakopane tajne“, ceo region zanima samo jedno: kada će serija početi sa emitovanjem? I čekanju je došao kraj! Serija „Zakopane tajne“ počeće sa emitovanjem 20. marta i to u prime time terminu: svakog radnog dana u 21 čas na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink.

Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje, mućke, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije, uz obilje drame, ali i humora, sa izrazito koloritnim likovima – samo su delić onoga što serija „Zakopane tajne“ nudi, a gledaoci će moći da je gledaju od 20. marta, svakog radnog dana u 21 čas samo na televiziji Pink!

Foto: TV Pink Printscreen

Danica Ristovski je za emisiju Premijera rekla nešto više o svojoj ulozi, i samoj seriji koja pretenduje da osvoji srca milionske publike širom Srbije ali i regiona.

- Igram Kosaru Doder, rođenu sestru Balše Doldera, Lalinog supruga, i ono što je meni jako interesantno je to, što se Milša i ja ne volimo. Jedan je veliki zaokret tu, radimo na pomirenju, ali teško - objasnila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Žarka stalno pitamo kako i šta, čemu da se nadamo, ali on sve dozira, rekla je Danica ističući da se svaki put pri čitanju scenarija iznenadi.

Autor: Pink.rs