AKTUELNO

Ponašanje i izgled Jelene Golubović privukli su joj pažnju.

Već skoro tri meseca milioni gledalaca širom Balkana uživaju u "Zadruzi", rijalitiju nove generacije koji je oborio sve rekorde gledanosti i opravdao poverenje gledalaca Televizije Pink. I brojne ličnosti sa regionalne javne scene svakodnevno prate dešavanja u "Zadruzi", a među njima je i Slađa Alegro, koja je u prvoj jutarnjoj kafi uživala gledajući direktan prenos, kada joj je nešto posebno privuklo pažnju.

Foto: TV Pink Printscreen

U kadru koji je zabeležila i podelila sa pratiocima na Instagramu Jelena Golubović stajala je tik do ovonedeljnog vođe Lepog Miće, na čije čitanje pisma Velikog vođe nije mogla da se skoncentriše, budući da je neprestano gledala u Golubovićevu.

Foto: Instagram

Nakon što je fotografisala ovu učesnicu rijalitija, Slađa joj je čak u programu za obrađivanje istih zaokružila glavu, kako bi svima bilo jasno na koga je mislila kada je poručila:"Šta je ovo?!".

Njeni pratioci na Instagramu zaključili su da pevačica nema lepo mišljenje o Golubovićevoj, čijm mnogobrojnim fanovima neće biti nimalo prijatno kada budu videli na koji način je Slađa ismejala njihovog idola.

Foto: Instagram

D. T.

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Slađa Vujičić

#pevačica

'