AKTUELNO

Pevačica Snežana Đurišić i njen partner Vanja Milošević jedan su od skladnijih parova na našoj javnoj sceni, a dokaz su da se srodne duše pronađu onda kada se najmanje nadate.

Iako su u romatičan odnos upolovili pre šest godina, njihov prvi susret dodgodio se pre više od dve decenije kada nisu mogli ni da naslute da će im se putevi ukrstiti.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

- Ja u neke stvari u životu verujem, a to je da nam je većina stvari predodređena u životu. Znao sam puno sveta iz estradnog miljea, ali sam Snežu video jednom i to je bilo vrlo kratko i zvanično i nisam je viđao dugi niz godina. Jednom je gostovala na nekom programu i ja izletim iz kupatila da čujem i vidim jednu lepu ženu koju dugo nisam video koja neosporno peva i koja ima damski odnos po svemu što radi, a onda smo se slučajno i sreli - prisetio se Vanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, koji nije odoleo da priđe pevačici kada je sreo na jednom događaju.

- Jelena Bačić Alimpić je imala promociju svoje knjige i ona me je pozvala, a ja sam se premišljala jer mi najteže pada spremanje, ali na kraju sam otišla i samo sa leđa mi se pojavio: „Sneška, dobar dan, ajde ako ne žuriš svarti da popijemo piće“ – ispričala je Snežana kako joj je Milošević tada prišao, a sve što se desilo kasnije je istorija.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Autor: pink.rs