AKTUELNO

Maja Marinković se pomirila s Filipom Carem nakon što je on šutnuo Aleksandru Nikolić, a njih dvoje su ponovo bili intimni.

Starletin otac, Radomir Marinković Taki, doživeo je nervni slom zbog njenog promiskuitetnog ponašanja, pa se tim povodom sada oglasio.

- Boli me k**ac za Maju. Pritisak mi skače, pijem lekove, novinari me zovu non-stop, a ja se nikom ne javljam od sramote - rekao je Taki na početku pa dodao:

Foto: RED TV

- I sami vidite da je dotakla dno. Poslednjih pet godina je u rijalitiju i ja nemam nikakvog uticaja na nju. Pogazila je sve svoje reči i obećanja koja mi je dala, mene je pregazila i više me ne zanima ni šta radi ni s kim radi - kaže ogorčeni otac.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja joj napolju kupujem stan, želim da pokrenem privatni biznis kojim će se baviti po izlasku iz rijalitija, a ona mi ovako vraća. Te Bilal, te Car, te Janjuš, te Čorba, te Marko Marković, Marko Miljković... Ne mogu više ni da nabrojim s kim je sve bila za ovih par godina u „Beloj kući“. Kao da je u nekoj sekti, a ne u rijalitiju - kaže Marinković.

Foto: E-STOCK, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

- Ne znam šta da radim. Jedino da se zavučem u mišju rupu i ne izlazim iz kuće. Ona ima 25 godina i nije moguće prevaspitati je - rekao je za kraj razgovora Radomir Marinković.

Autor: Pink.rs