AKTUELNO

Dok euforija oko serije „Zakopane tajne“ sve više raste, konačno je otkriven datum početka emitovanja na najgledanijoj komercijalnoj televiziji!

Otkako je počelo snimanje nove serije Žarka Jokanovića, „Zakopane tajne“, ceo region zanima samo jedno: kada će serija početi sa emitovanjem? I čekanju je došao kraj!  

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Serija „Zakopane tajne“ počeće sa emitovanjem 20. marta i to u prime time terminu: Svakog radnog dana u 21 čas na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink.

NAJAVLJEN PRAVI SPEKTAKL!

Već 29 godina TV Pink je na liderskoj poziciji među komericijalnim televizijama u Srbiji jer prati svetske trendove i potrebe gledalaca. Osluškujući potrebe milionskog auditorijuma i njihove želje, na televiziji Pink planirano je prikazivanje kvalitetnog igranog programa, a prvi u nizu velikih projekata je upravo serija „Zakopane tajne“.

Glumice koje učestvuju u ovom projektu, Teodora Tomašev i Andriana G. Đordjević su se u ''Novo jutro'' na televiziji Pink, javile direktno sa seta, i otkrile svoje prve impresije i utiske sa snimajućih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moj lik je vrlo zabavan. Ja igram Cacu koja je pomoćnica i žena za sve. Ona sve zna, svugde je ima, i zabavna je jako! - rekla je Andrijana.

Ovo je nešto nainteresantnije do sada što sam radila, i meni je super, a mislim da će i drugima biti, dodala je ona.

Teodora dodaje da ju je gluma privukla 6 meseci pred prijemni ispit, ali je detinjstvo provela u pozorištu, pa je i njen poziv glumi, bio jasan i očigledan.

I moj lik je jako zabavan i kompleksan. Ja igram Doru, najmlađu ćerku porodice Doder. Mislim da će se mnogo njih pronaći u mojoj ulozi - rekla je ona, pa objasnila kako izgleda snimanje:
- Krećemo oko 6 i 15, a krećemo sa snimanjem oko sedam sati ujutru - nastavlja Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, serija „Zakopane tajne“ je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju. 

Autor: Pink.rs