AKTUELNO

Pevačica je nekoliko je puta u javnosti istakla kako njen sin ide u privatnu školu gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista.

Prema pisanju medija, njen sin posećuje najprestižniju osnovnu, privatnu školu u Novom Sadu u kojoj školarina na godišnjem nivou izlazi 5.000 evra u protivdinarskoj vrednosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je u pitanju veoma luksuzna škola, govori i to da poseduje teniski, košarkaši i fudbalski teren. Pored toga sadrži salu za održavanje fizičkih aktivnosti, posebnu kuhinju, učionice sa najnovijom opremom, kao i privatnog lekara u okviru škole.U cenu takođe ulazi celodnevna nastava od 08 do 16 časova gde postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno sa učenicima.

Foto: Pink.rs

Za taj novac uračunati su i doručak, voćna užina, ručak, slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena deci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo Boršč i voćni sok.U okviru škole, postoji mogućnost prevoza u mini kombijima, koji učenike razvozi na relaciji kuća-škola, škola-kuća.

Autor: M.K.