AKTUELNO

Da li razmišlja da se ponovo okuša u ovoj vrsti šou programa?

Katarina Kaća Živković popularnost je stekla učešćem u muzičkom takmičenju, a nakon toga publika ju je bolje upoznala u trećoj sezoni rijalitija "Farma". Od tada do danas ona se mnogo promenila, karijera joj ide uzlaznom putanjom, a u emisiji "Gold subotom popodne" osvrnula se na svoje učešće u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa promenila sam se mnogo, prvo što sam tada imala 20 godina, a sada imam 28. Normalno je da ću biti drugačija, zrelijam ali suštinske stvari su ostale iste. To je ta neka moja emocija, emotivnost, kultura, lepo vaspitanje. To su te neke suštinske stvari koje i dan danas posedujem i volim ih - rekla je Kaća i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ali normalno je da sam tada bila i nesigurna i uplašena, slušala sam druge ljude oko sebe. Najmanje sam slušala te unutrašnje glasove, što je negde i normalno za te godine.

Podsetimo, Katarina je na imanju u Lisoviću započela romansu sa manekenom Banetom Jankovićem, a njihova ljubav trajala je i nakon završetka rijalitija.

Da li Katarina razmišlja sada o ulasku u rijaliti i koliko bi se njeno učešće danas razlikovalo od onog u "Farmi", nije poznato.

Autor: J. V.

#Katarina Živković

#pevačica

#rijaliti

'