AKTUELNO

Prema pisanju medija, tužilaštvo u Zagrebu je danas potvrdilo da je Severina Vučković počinila krivnično delo nametljivo ponašanje i preti joj kazna do tri godine zatvora.

Pevačica je pre dve godine direktorki škole koju pohađa njen sin, Ljiljani Klinger navodno slala preteće poruke, poput: "Zadavila bih te rukama babo", "Stara, šepava ružna babo", "Sedećeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla." Ljiljana je tada podnela Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske krivičnu prijavu protiv pevačica, a mejlom se obratila i ministru Davoru Božinoviću kojem je, između ostalog, napisala: "Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća".

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Severinu je takođe zbog pretećeg i nametljivog sadržaja koje je slala prijavila i bivša direktorka Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba Gordana Buljan Flander i to nakon što ju je pevačica optužila zajedno sa još preko dvadeset ljudi da otežavaju postupak dobijanja starateljstva nad sinom.

Tada je policija dala obaveštenje u kojem je pisalo:

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pevačica je slala poruke pretećeg i uznemirijućeg sadržaja patrijarhu Porfiriju. Takođe, nju je prošle godine sestra Marijana Popović prijavila za nasilje u porodici, te se i zbog toga protiv pevačice vodi postupak u Županijskom sudu u Splitu.

Autor: M.K.