AKTUELNO

Mlade nade muzičke scene!

Muzičko takmičenje TV Pink, "Pinkove zvezdice", osvojilo je region. Mnogo mladih muzičkih talenata prošlo je kroz ovo takmičenje, a samo su se oni najbolji plasirali u superfinale i odneli pobedu.

Foto: RTV Pink

Svih pet sezona ovog takmičenja, gledaoci su nestrpljivo pratili i uživali u vokalima mladih, koji su svoj talenat za pevanje, zajedno sa nastupima, pokazivali pred stručnim žirijem.

Ono što mnoge zanima, jeste to, kako danas izgledaju i gde su pobednici prethodnih pet sezona ovog muzičkog takmičenja.

MARIJA SERDAR

Ova lepotica je svojim prvim pojavljivanjem i prvim zapevanim taktom, osvojila žiri, ali i region, te je tako u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica", koja se emitovala tokom 2014. i 2015.godine, odnela pobedu u superfinalu.

Ona danas uživa u popularnosti i uspehu, te je nedavno i istakla kako joj se sve promenilo posle ovog takmičenja.

S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promenilo. Promenila sam školu, sada pohađam srednju… Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje. Prvenstveno želim da se rešim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu – rekla je Marija za Pink.rs.

MARKO BOŠNJAK

Ovaj 19.godišnjak, tada 12.godišnjak, zasenio je sve svojom izvedom pesme "Kao moja mati", te je, takođe, osvojio srce regiona koji ga je doveo do prvog mesta u drugoj sezoni ovog takmičenja, koja se odvila tokom 2015. i 2016. godine.

Naime, Marko je nastavio da se bavi muzikom, te je pre nešto više od mesec dana izbacio svoj sing pod nazivom "Spokojan".

ROKO BLAŽEVIĆ

Ovaj hrvatski mladi i telantovani pevač, sa svojih, samo 17.godina, rasplakao je sve gledaoce i članove stručnog žirija izvedbom pesme "Noćturno". On se publici predstavio u trećoj sezoni "Pinkovih zvezdica", koja se odvila tokom 2016. и 2017. godine.

Roko je nakon ovog takmičenja, izbacio singl, te je čak i uspeo da svoju rodnu zemlju, Hrvatsku, predstavlja na Pesmi za Evroviziju u Tel Avivu 2019.godine.

LJUBA STANKOVIĆ

Ljuba Stanković, sve je oduševio svojim glasom i stasom sa tako malo godina, a oprobavši se već u prvoj sezoni, već je bio spreman da u četvrtoj sezoni, a koja se odvila tokom 2017. i 2018.godine, odnese čak i pobedu.

On danas, putem svojim društvenih mreža, neretko se snima kako peva numere, a takođe, ima i nastupe.

SERGEJ PAJIĆ

Mlada, sada već muzička zvezda u usponu, Sergej Pajić, osvojio je srca mladih devojaka svojim nastupima u prvoj sezoni. Peta sezona "Pinkovih zvezdica", nosila je naziv "All stars", gde su se takmičari iz svih sezona, u jednoj, takmičili jedni protih drugih uz tematske nastupe.

On je u ovoj sezoni, koja se emitovala tokom 2018. и 2019. godine odneo pobedu, a danas ima nekoliko hitova i neretko ističe da je tek na početku onoga što sprema.

Autor: N.Ž.