AKTUELNO

Ova noć će promeniti tok rijalitija!

Prethodnu noć na velelepnom imanju obeležio je ulazak voditeljke Ivane Šopić u Belu kuću zbog emisije "Gledanje snimaka".

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Prvi klip koji je pušten bio je klip na kojem je prikazana svađa Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića oko balona koje su dobili od fanova. Anđela je otkrila šta joj je zasmetalo, a onda je Zvezdan rekao šta je njega nerviralo. Nakon toga je Ana Ćurčić dala komentar na njihov sukob:

Ja glasam za ljubav, reskiram zbog nje - dobacila je Ana.

Za to vreme je Zvezdan Slavnić objašnjavao  Maji Marinković da više ne voli Anu Ćurčić.

Meni se srce cepa kad ona plače. Je l' me psuje, je l' me vređa, iznosi polu istine i polu neistine i prešao sam preko toga. Ono napušavanje se više ne dešava. Meni nije teško Maki jer ja ne foliram, ne interesuje me više. Žao mi je što ću je izgubiti kao prijatelja, ali kao ženu ne. Tu nema ništa više sa moje strane - rekao je Zvezdan.

Na narednom klipu koji je pušten prikazan je snimak sa žurke na kojoj su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić plesali uz pesmu Ace Pejovića, a Ana Ćurčić je otkrila da je baš tu pesmu Zvezdan posvetio njoj.

On je meni pevao tu pesmu, a ovo nije ljubomora. On je meni ovde tako jadan, moja drugarica i ja smo ga prozvali jadov, ja sam njega čak i gađala tada. On zna sve to. Naš deo je : "Evo ima godina, kako mi te nema, tebi kao dan ili dva meni kao vek, a on je meni pevao kao pet jer je bio četiri godine u zatvoru - rekla je Ana.
Nije to naša pesma, ja tu pesmu volim i neću je pevati . jesam ja pevao kao pet, ali ima toliko pesma, ali njoj nikada nisam pevao to - rekao je Zvezdan,
Pesma kao pesma, meni je to normalno, i da je pevao njoj, sada peva meni jer je sa mnom u vezi. Sada se obajašnajva Mićino i Filipovo izlaganje ima smisla, čim je ona njega gađala nakon toga. Ja ne mislim da je greška što je Zvezdan prišao da razgovara sa njom, ja sam to shvatila lepo. Ona je dobila tračak nade tada kada su on i ona pričali pa ga je gađala cigaretama - rekla je Anđela.

Sledeći klip koji je prikazan u emisiji je prikazao razgovor Marka Janjuševića Janjuša i Marka Milovanovića o Maji Marinković. Naime, od kako je Janjuš izabrao Maju za potrčka, ona ga obilazi redovno u hotelu.

Demantovala bhi ga kad je rekao da sam ja bila sa njim, a ne on sa mnom. On je čovek koji je rekao da ima dva srca i da voli dve žene. Mene je voleo. Bio je nervozan jer sam mu se popela na glavu. Gledala sam kako da mu se osvetim zbog izolacije. Brzo mi je to dosadilo. Nije bila loša namera, htela sam da se našalim i da ne pređe u morbidnost - rekla je Maja.
Odreagovao sam tako zbog drugih stvari. Nijednom joj nisam bilo koga uvredio osim nju. Njenog nikog ne diram. Mogu da istrpim sve i mator i Garfild i glavonja, uvenuo, propao i na to neću reagovati. Stvarno je tako. Zvezdan je sto puta bio tu kad mi dobaci. Nekad se nasmejem, nekad ne. Ništa ružno joj nikad nisam rekao. Da se ja sa Majom ovde svađam i vređam je sasvim suludo i glupo. Kad su rekli Maša i Meda da su simpatični, jesu, ali samo oni. Sve ostalo nema veze sa vezom - rekao je Janjuš.

Šarmen Soraja Leoni Altman je na neki način prikazala ljubomoru zbog odnosa Maje i Janjuša, što su zadrugari primetili.

Nakon toga povela se tema oko devojaka koje je Bilal zaveo, pa je Ana Spasojević stavila tačku na odnos sa njim, dok je MIlica Veselinovć priznala da je pogrešila. Filip Car je totalno raskirankao zadrugara rekavši da je u tom periodu imao jedan obliki intimnih odnosa sa Majom. Bilalu je to zasmetalo pa je potkačio Cara jednim komentarom.

Za to vreme, Sanja Grujić i Marko Stefanović su raaskinuli ispred Bele kuće pa je u jednom trenutku Sanja je krenula da traži Marka koji se osamio.

Naredni snimak koji je pušten, bio je snimak razgovora Bilala Brajlovića i Milice Veselinović  o njihovom odnosu. Bilal ljubomoriše Milici na njenu bliskost sa Borislavom Terzićem Terzom.

Usledio je klip na koje Miljana Kulić pokušava da se pomiri sa Lazarom Čolićem Zolom: .

Ja ne mogu sa njom, rešio sam da krenem dalje, ali sa njom ne. Snimljene su neke stvari, ona je tražila da bude sa mnom i dalje, ali ja neću, samo da ne popijem.Ona i ja fuknckionišemo lepo, ali to je to. Kažem ja njoj svašta, ja je podbadam jako ružno, ali ne mogu da se pomirim sa tim, da je mogla to da mi uradi, podlegla je Marijinoj manipulaciji - rekao je Zola.
To je kad asmo se zezali, a ja sam imala emotivini smom, uradila sam šta sam uradila, to je do mene, nije da sam htela.- JA sa njim ne mogu više, nadam se da nećemo više biti zajedno. Jesu ovde pojačane emocije, ali ja znam ko me voli i ko me čeka - rekla je Miljana.

 Zvezdan Slavnić je iskoristio priliku da zbari i Valentinu Stanković. Naime Anđela Đuričić i Valentina su priredili Zvezdanu užitak iz snova.

Na klipu koji je sledeći prikazan bili su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić koji raspakuju poklone podrške i kako on odbija da nosi zajedničke majice koje su dobili.

Hoće za spavanje da nosi. Ja sam onaj tip koji bi nosio iste trenerke. Previše sam ljubavna. Kad sam videla majice, ja sam odlepila. Naravno da njemu to ne pristaje. Mnogo mi je kul što sad ne može da mi zamera da mi je kratko za spavanje - rekla je Anđela.
Tačno se vidi razlika u godinama što kaže Žana. Vidi se da je njega uhvatio transfer blama. Sve je to lepo, ali oni su krindž. Mene je uhvatio. Ona se oduševljava, a on gleda kao koga boli uvo. Ja osećam njegovu neprijatnost dok ona skače i gleda gaće, pidžame. Kao kad se ćerka hvali tatici da je kupila novu majicu - rekao je Neca.
Ona je iskukala i to je to, kao što je i rekla na klipu. Meni je sve jasno, nemam komentar majke mi. Njega je bilo blam i sad ga je blam, ali se drži, ne da se odmah da ti kažem. Krindž mi je simpatično jer su se on i njegova ćerka dogovarali, on ne ume da kaže krindž nego grindž i njihov dogovor je bio da on kad je pozdravlja ne spominje Saru nego grindž - rekla je Ana.

Nakon što su Valentina Stanković i Anđela Đuričić masirale Zvezdan Slavnića on je otišao u krevet kako bi legao da spava. Kako je Anđela bila zauzeta komentarisanjem tema u emisiji "Gledanje snimaka", Valentina je iskoristila priliku što ona nije u Zvezdanovom prisustvu pa je otkišla kod njega i poljubila ga za laku noć.

Nakon toga, Ana Spasojević se našla na udaru zadrugara i sve to zbog Bilala. Naime, zadrugari smatraju da se ona poniža jer joj se sviđa Brajlović.

Nakon emisije, Sanja Grujić otišla je da proveri šta Marko Stefanović radi u ekonomskom dvorištu. Pričali su o svom odnosu i problem koji su imali.

Pogađa me jer ne želim da se moja ljubav predstavlja najgore. Ne volim kad se stalno uzimamo u kontekst za nešto negativno. Nikad ja nisam komentarisala na silu, zato i izguubim glas jer sam srčana. Naša ljubav je počela treningom, voćnim salatama, da mi praviš jaje u obliku srca. Normalno da ću da gledam tebe i zanima me samo da mi budemo srećni. Poslednjih deset dana mi je bilo najlepše jer smo se stabilizovali. Ovo prepiranje danas nam nije trebalo - rekla je Sanja.
Kući mi se ide, ovaj prostor ne utiče lepo na mene i našu vezu. To nije kontradiktorno. Zbog tebe sam ovde. Ne želim da pričam sa tobom, da se vraćam na staro. Ne mogu da te gledam kad smo u svađi, zato sam ovde sad. Šetam i ne gledam te, kraj priče - rekao je Marko.

Danas vas na programu Zadruge očekuje nastavak emisije "Gledanje snimaka", zato ostanite uz TV Pink a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.