AKTUELNO

Sve je spremno za dve spektakularne večeri.

Muzička zvezda Saša Matić nekoliko dana pre dve koncerta u beogradskoj “Štark” Areni može da se pohvali da su sve karte rasprodate. 

Foto: Kamarad produkcija

Veliko interesovanje vlada za treći koncert u Areni, ali za sada iz Matićevog tima niko ne potvrđuje, ali ni demantuje da će možda ipak doći do realizacije trećeg koncerta u najvećoj dvorani u zemlji. Bilo kako bilo, skoro 40.000 ljudi uživaće u dve koncerte večeri Matića, a interesovanje i dalje ne prestaje. Naime, za koncerte koji će se održati 8 i 9.marta nije ostala ni jedna karta, a publika sa nestrpljenjem isčekuje momenat kada će uživati u čuvenim hitovima popularnog pevača.

Mislim da ću 20. godina karijere proslaviti na najbolji mogući način. Radujem me informacija da su sve karte rasprodate, a posebno da je prva Arena prodata munjevitom brzinom. Ono što svima vama sa kojima se budem družio u ta dva dana mogu da obećam, jeste da će biti mnogo emocije, dobre zabave i da će te sigurno svi uživati u naših nekoliko sati. Koncetrti me iskreno raduju i sa nestrpljenjem isčekujem trenutka da se pojavim na bini - izjavio je Saša za beogradske medije.

Foto: Promo

Oba koncerta biće organizovani od strane Kamarad produkcije, a organizatori su vodili računa o svakom detalji. Inače, Saša će večeras održati koncert u Kraljevu, gde ga će zajedno sa njim pevati preko pet hiljada ljudi. Pored toga, Saša će nastupiti na Mjuzik viku na Kopaoniku koji se održava 10.marta na Kopaoniku, a već 11.marta će se družiti sa publikom u Beču, gde je čitav koncert već rasprodat.

Autor: Pink.rs