AKTUELNO

Ne može da se smiri!

Zorica Marković je nakon razgovora sa Mikicom Bojanićem pošla sa Anom Ćurčić do hotela, gde joj je ispričala da je Mikica rekao da ga je ona nagovorila da prizna da je Maja Marinković rekla da će smuvati njega i Zvezdana Slavnića nakon "Zadruge".

Elem, ja ulazim i kažem: "Ako hoćeš sa mnom svađu, nije nikakav problem". Kaže da si ti rekla, da je on čuo. Ja to nisam čula - rekla je Zorica.
Ja ne znam - dodala je Ana.

Ana je potom progovorila o Zvezdanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala sa Ivanom. Pitala sam ga da li misli da manipuliše Zvezdan. A Zvezdan vezuje slobodu za pare. On kad je imao pare, njegova zabave je bioskop i kocka, a preko dana ja radim, a on kocka. Šta sam ja onda bila, bankomat. A pred Zadrugu je krenuo da pravi plan, majka mu je smetala, rekla mi da ja zovem mamu da je vodi u selo, da se mi organizujemo. Klasična sloboda. I sad, pošto sam ja tad radila, jako bih volela da znam da li je ta devojka iz kazina bila u mom statu. Jednu devojku je doveo u moj stan, javila mi se na Instagrramu, rekla je da nisu ništa imali jer ona nije htela. Koji je to đon. Ovde nema trunke empatije. Da ima, ne bi na pet metara radio to što radi - dodala je Ana.
Kako mi je zaparalo uši ono njegovo da si preko njega došla - nastavila je Zorica.
Ne da sam došla, nego da ću preko njega da zaradim pare. To je on meni rekao. Kapiraš koliko u njemu nema ljudskosti - rekla je Ćurćićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi, boli ga d*pe za sve, samo lični interes. Nigde dubina, nigde širina, bitno je da se on dobro oseća. Mi smo i dalje u tamnici. Svakog oko sebe je zavio u crnu, to ću ja da ti kažem. Kad se ovo desilo, sve moje drugarice, koje su se distancirale od mene svesno, rekle su mi da me je Bog pogledao... G*vno jedno. Opet sam besna i gadan mi je, pregadan mi je. On misli da je moj spasitelj. Vidi sad ove njihove svađe. Znaš kad bi meni to dozvolio u svetu? Kad bih ga pitala gde sam bio, to se ne bi završilo ovakvom raspravom, nisam ni smela da pitam gde je bio - nastavila je Ana.
U, Sunce ti j*bem - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.