AKTUELNO

Još jednom je pokazala koliko je snalažljiva.

Drvo mudrosti danas je Kiji Kockar zadalo zadatak da nekoga od ukućana rasplače i tada joj obećalo da ukoliko ispuni zadatak čekaće je bogata nagrada.

Foto: Printscreen

Kija je prvo pokušava da rasplače Žižu Stojanović kojoj nije nimalo teško da pusti suzu, ali kako je videla da to neće ići lako, Kija je na kratko prestala sa ostvarenjem ovog zadatka. Ipak, kada je u dvorištu sedela sa Sašom Rudarom i Miljanom Vračevićem njoj se ukazala idealna prilika za ovaj zadatak.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Rudar je prvo priznao da mu se dopada Kija, a onda nakon nekog vremena otkrio da je lak na suzama. Kija je to iskoristila i rekla mu da će ga zagrliti ukoliko se rasplače. On je sedeo mirno nekoliko minuta i onda zaista pustio suzu. Nakon par minuta stiglo je i pismo u kom je obelodanjena Kijina nagrada za ovaj tajni zadatak.

Foto: Printscreen Youtube

Kristina je danas dobila tajni zadatak da rasplače nekog. Njoj je rečeno da što pre uspe u tome nagrada će biti veća. S obzirom na to da je prošlo nekoliko sati od kada je dobila zadatak, Kristinina nagrada za to što je uspela za to što je uspela da rasplače Rudara jeste 200 dinara- pisalo je pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su se našli u čudu s obzirom na to da im nije bilo jasno zašto je Rudar plakao, te su ga zasuli raznoraznim pitanjima. Kija je objasnila o čemu se radi, a kada je poželela da podeli nagradu sa Sašom, on nije želeo da je uzme.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'