AKTUELNO

Ne može da ga smisli!

Nakon što je u Zadruzi 6 nastao opšti haos, kada je Maja Marinković izrevoltirana odlukom Marka Janjuševića Janjuša legla pored njega u krevet, kontaktirali smo Majinog oca Radomira Marinkovića Takija!

Naime, Janjušević je kao ovonedeljni vođa, za potrčke stavio upravo Maju i Marka DNK, što je atraktivnu zadrugarku izrevoltiralo, te je najavila da će do kraja nedelje, vreme pretežno provoditi pored njega u hotelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ovo dvoje zadrugara imaju burnu prošlost, ekipa Pink.rs stupila je u kontakt sa Takijem i upitala ga, da li postoji šansa da se Maja i Janjuš pomire, a Marinković je bio izričit po ovom pitanju.

Nema šanse! Maja je davala pare Janjušu da vodi dete na suši, ja imam sve u rukavu. Janjuš je Maju mnogo povredio... Najstrašnije. On je pobegao na more, pa posle u Zadrugu, jer je ostala trudna sa tim zlikovcem. On je njoj napravio pakao. O tom ološu sve najgore! Ja sam siguran u svoje dete da neće ništa. Kada joj je bilo najteže, nije bio tu! Taj ološ se sprda i sa Markom DNK i Divnom. Ponižava ih. Ne znam kome je taj indijanac interesantan - rekao je Taki.

Foto: Pink.rs

Taki se dotakao i Majinog bivšeg dečka, Bilala Brajlovića istakavši da nema šanse da će u tom odnosu doći do pomirenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs