AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Milica Veselinović je bila naredna takmičarka koja je otvorila dušu Marku Đedoviću.

Šta se desilo sa Bilalom, Anom i tobom, kako se osećaš? - pitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Anom sam se još jutros zakačila vezano za salon. Otkad je Bilal došao, stvorili smo neku komunikaciju. Bilal me je od početka izdvajao. Većina tih devojaka me ogovara, smeju bezobrazno u prolazu, sve sam to kulirala, naročito Anu. Rekli su mi šta se desilo, nap*šila sam ga, rekao mi je šta se desilo, ostali su sami i kao poslednji put se poljubili. Krenula sam da mu držim predavanje. Ja ne forsiram vezu, nisam se zaljubila, pa da je neka ljubav. Više je do toga što mi se ponavljaju neke siutacije, dosta mi je da mi pričaju da se ponižavam. Iz greške u grešku. Očigledno sam izašla polupana od prošle sezone. Nijedan moj odnos ovde nije bio podržan. Krivo mi je. Zadrugari me komentarišu gore, nego npr. Anđelu. Imaju neki animozitet prema meni - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, Ivan Dragić, sve najgore za moje postupke, a podržava Anđelu i Zvezdana. Sve u svemu, ušao je da mi čestita rođendan, ja sam gledala da iskuliram maksimalno. On se umljiva, priča da će mi pokazati nešto što čuva od početka rijalitija, da će mi to biti dokaz za sve. Ja sam to pričala od odnosa sa Majom, da on čuva neke moje stvari. Ana mi naravno ništa nije rekla, ali je rekla da drugima: "Ona vrlo dobro zna kakav je Bilal, bivši mi je dečko, mogu da radim šta hoću, između nas postoji emocija". Blam života, žena od 30 godina priča na taj način. 11 godina je razlika između nas, dva različita sveta, nije dostigla moj nivo inteligencije - dodala je Veselinovićeva.
Da li misliš da kopira Cara? - pitao je Marko.
Non-stop mi zamera što sam Filipu opraštala. Kao da namerno radi neke stvari, da bi video kako ću ja. Umesto da me ceni, gleda da bude isti kao on. Ispada isti kao on, umesto da bude iznad toga - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o Ani, Zvezdanu i Anđeli? - pitao je Marko.
Svi znamo Zvezdanove reakcije, nisam mogla da se opustim na nominacijama. Imam odvratno mišljenje o njemu. Prvo to što je uradio. Na sve to nju krivi, rekla mi je da ju je pljunuo pre neki dan. Svojim ponašanjem pokazuje da je Ana u pravu. Pao mi je u očima kad mi je rekao da biram stranu. Nadam se da će Ana dokazati ko je Zvezdan Slavnić i reći sve kako jeste. Ona se njega plaši, plaši se da joj ne priđe. Požalila mi se. Anđela se toliko ponizila ove godine, prošle godine je i meni popovala, dok mi je bivši dečko pričao da se ugledam na nju. Uvek me je to iritiralo. Ja vidim da on u prolazu hoće devojkama tako, da ih pomazi po g*zici. Ja sam bila u šoku kad su se smuvali, nisam mogla da verujem da Anđela sebi to dopušta. Onda ti odnosi, to mi je bilo smešno, čudno... Tako navlači gnev u svima tim drskim ponašanjem. Planira sa Zvezdanom decu, bocka Anu kako nije imala prsten. Ne dozvoljavaju da se komentariše, omdha prete. Idu dignute glave. Meni je danas bilo glupo da uđem u kuću kad sam čula šta je uradio ovaj mali, a oni kroz kuću podignute glave, kao da su ne znam šta uradili. Anđeku sa punim pravom mogu da komentarišem. Tako priča o odnosima, o fetišima... Blam. Odvratno, ljigavo. Od pravljenja bebe stigli smo na fut fetiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Čiju čestitku priželjkuješ, a čije se plašiš? - pitao je Marko.
Neprijatno bi mi bilo da dobijem čestitku kao prošle godine od bivšeg dečka. Verovatno će biti nešto što neću očekivati, ja sam baksuz - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.