AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović ovog vikenda održala je dva spektakularna koncerta na Jahorini, a utiske je sumirala danas uživo sa Nemanjom Vujičićem, u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

S koncerata nosi najpozitivnije utiske, a fokus joj je ovaj put bila isključivo publika, a ne zimske čarolije, kojima se nešto naročito ne raduje.

- Provela sam se fantastično i u petak i u subotu, to moj osmeh govori. Presrećna sam i prezadovoljna. Nisam se ni sankala ni skijala, jedina osoba koja može da me izvede na sneg je moj unuk Željko, ali ovaj put nije bio sa mnom. Kada radim dva dana zaredom na istom mestu, trudim se da se odmorim, da što manje pričam, kako bih odmorila glasnice. Presrećna sam i preeuforična - priča Ceca i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Napravila sam Jugoslaviju u malom, mnogo mi je drago zbog toga. Muzika je nešto što ujedinjuje ljude, to je način da šaljemo i širimo ljubav, što je najlepše. Ove dve večeri smo pokazali da je to zaista moguće.

Ceca dobija komplimente na račun svog izgleda gde god da se pojavi, a kako kaže, tajna njenog izgleda jeste u zdravim životnim navikama, ali i pozitivnoj energiji.

Dan počinjem sa doručkom, to sam kasnije shvatila, ali radim, odmah mi drugačije radi telo. Ima to veze i sa genetikom, sa unutrašnjom energijom... Ako stalno mislite crno, negativno, to vam se odražava i na fizički izgled. Kada mi je bilo teško, uvek sam govorila:"I ovo mora da prođe". Tu je i nega, da se ne lažemo. Nije sve priroda, nega je jako bitna, način života, količina sna. Neko ko ne spava, on izgleda izmučeno, a ja kada imam priliku - naspavam se.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove godine proslaviće pedeseti rođendan, a na pitanje koja joj je godina bila najstresnija, Ceca kaže:

U karijeri nijedna, sve je bilo super, a u privatnom životu bilo je dosta oscilacija, ružnih, teških situacija, ali Bog mi je davao predivne trenutke - koncerte, porodična slavlja, Bog mi je dao unuka, svi smo živi i zdravi. Život je satkan i od lepih situacija - iskrena je Ceca, kojoj je unuk Željko sada centar sveta i ne krije da ga je razmazila.
Veljko se ljuti, Bogdana se ljuti zbog toga, ali baš me briga. Pitam ga šta hoće da mu kupim, kaže:"Loptu ili auto", ja ga pitam da se odluči, kaže:"Dobro, loptu". Stalno me pita:"Ceco, kad ćemo na Maldive" (smeh).

Afera "mito"

Ceca je prošle nedelje javno stala u zaštitu koleginice iz žirija "Zvezda Granda" Snežane Đurišić, koju je kandidat Dušan Vukadinović, koji je ispao iz takmičenja, optužio da mu je tražila mito, što je demantovala i sama pevačica, kao i Grand.

Foto: Pink.rs, TV Pink Printscreen

Snežanu Đurišić poznajem od svoje 14. godine, imamo identičan odnos od tad. Kada sam bila dete, ona je bila zrela žena, uvek je imala stav prema meni identičan, uvažavala me kao koleginicu, imala poštovanje. Bosanac je rekao da se u to vreme znala hijerarhija, i ja sam poštovala kada sretnem kolegu koji je dugo na estradi... U današnje vreme je to čudno, svi misle da su bogom dani. Nije lako stvoriti veliku karijeru, još teže je opstati i sačuvati je - rekla je Ražnatovićka i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

36 godina je poznajem. Bilo mi je jako žao nje, kao čoveka, ona ne zaslužuje da joj se lepe takve ružne etikete, kao i svima nama. Sve što radimo je naša dobra volja, to je za poštovanje, niko od nas to ne mora da radi. Zaista se trudimo, ispravljamo njihove greške, tu decu klešemo da budu što bolja. Grand je gigant koji traje 20 godina, iznedrio je toliko imena, nikada niko nije imao pritužbu... Toj porodici i tom momku želim sve najlepše u životu, ali nisu ljudi rekli:"Prvo skoči, pa reci hop". Treba paziti šta i kako izgovaraš, posle je džaba i da se kaješ.

Autor: D.T.