AKTUELNO

Influenserka Barbara Milenković, poznatija kao Barbi Afrika na svom tiktok nalogu broji preko tri miliona pratilaca.

Naime, ona se nedavno našla u centru skrivene kamere momaka iz Hrvatske koji su uspeli da je rasplaču.

Ona je po dogovoru došla u rodni Niš, gde se našla sa najboljom drugaricom. Obe su sele u kafić, kada im je prišao jedan stariji gospodin i zamolio Barbaru da se slika, kao i da snimi kratak video sa njim, budući da je njegova ćerka njen veliki fan, što je influenserka naravno i uradila.

Foto: TikTok.com/@joomboosclips

Dok se Barbara snimala, njena drugarica je ubacila njen telefon u torbicu ovog čoveka, koji se nakon što je "akcija" završena, zahvalio influenserki, uzeo torbu i otišao.

U jednom momentu, Barbara je shvatila da joj nema telefona te je počela da ga traži, međutim kako joj nije polazilo za rukom da ga pronađe, ona je počela da paniči. Kada je pozvala svoj broj, shvatila je da je čovek koji je pre nekoliko minuta bio pored nje ukrao njen telefon, te je sada ucenjuje da mu da izvesnu svotu novca, a pored toga predstavio se i kao haker.

Influenserka je pozvala mamu, koju je zamolila za savet, a ono što ona nije znala, jeste da se njena mama nalazila baš pored tog izvesnog "hakera".

Kada ga je Barbara ponovo pozvala, slomila se i počela da plače.

Foto: TikTok.com/@joomboosclips

- Ne mogu više Anđelija, brate, ne mogu! Uvek ja - ponavljala je Barbara.

Kao da ovo nije bilo dovoljno, izvesni haker je objavio sliku nepoznate devojke, kojoj se vidi kosa, međutim lako je bilo pretpostaviti da je gola, uz opis:

- Očekujte neočekivano. Da li želite da vidite celu sliku?

Ovo je Barbaru izuzetno naljutilo, te je još više počela da plače, ponavljajući da "nije čudovište, iako ljudi konstantno pokušavaju tako da je prikažu".

Video: TikTok.com/@joomboosclips

Na kraju, ipak se sve dobro završilo po Barbaru. Iako je čovek trebalo da pošalje lokaciju na koju će influenserka navodno ostaviti novac u zamenu za telefon, stigao je snimak, gde su momci iz jedne emisije otkrili da je u pitanju samo šala i da će naravno dobiti svoje telefon nazad.

Autor: N.Ž.