AKTUELNO

Žestoko oplela po Zvezdanu, pa otkrila šta zamera Ani!

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić gostovala je u emisiji "Magazin In" koju vodi Sanja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko po vama u ratu između zauzete i slobodne žene u Zadruzi, a to su Ana i Anđela pobeđuje?

Mislim da ne pobeđuje niko, a zasigurno znam ko je gubitnik. To je gospodin Zvezdan - rekla je Milena.
Činjenica, prošao sam sličn. Mene su razapeli u toj priči, a sad se u istoj situaciji glasa jer se vreme promenilo. Nisam ljut na narod, narode sve ti je oprošteno - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kako je došlo do toga da žena povređuje ženu?

Imam utisak da muška burma slobodnim ženama predstavlja afrodizijak. Imam utisak da kad su oženjeni da su više poželjniji. Malde žene misle, to mi je fascinantno, kao misle "Ti si supruga i sad ćeš da vidiš kako ću da ga maznem". Ja sam hejter toga, tih ljubavnica. Zvezdan je bio običan momak u partnerskim odnosima, a stavio je njih kao rivalke - rekla je Milena.
On je kao neka žena u nevolji, a njih dve se bave njime. Kuvaju mu supu, maze ga, pa se posle tuku. On je žrtva i bivše supruge i ljubavnice - rekla je voditeljka.
Volela bih da preskočim zid i pitam je šta radi. Ona sve vreme spašava Zvezdana Slavnića od njega samog. Ona je u jednom trenutku rekla da joj je najvažnije kako su njena deca. Ne, ona je to apsolutno zaboravila. Deca pate napolju. Oni su prisiljeni da ovo sve gledaju, da gledaju majku koja se rastavlja na proste činioce - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. M.