AKTUELNO

Ona ističe da se zbog toga ni malo ne kaje i da je pesma otišla u prave ruke.

Pevačica Slađa Alegro govorila je za Blic o svom životu i karijeri, te je tom prilikom otkrila da je upravo ona, pesmu "Žena od sultana" prvobitno otpevala.

- Pevala sam mnogo demo snimaka i postoje pesme koje su mi se dopadale, ali bih to ja nekako čačnula. Ali mislim da svaka pesma nađe svog izvođača. Recimo sad moj "Imendan", ne mogu da zamislim da tu pesmu neko drugi peva - kaže Slađa za Blic.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dešavalo se sa pesmom "Žena od sultana" koju sam ja otpevala i demo i prateće vokale i sve, pa je Tijana snimila i postala je čudo prirode. I onda su me svi pitali zašto je ja nisam uzela, zašto sam pustila da ta pesma ode nekom drugom - dodaje Slađa Allegro.

- Da li je neko mogao da zamisli mene da pevam "Žena od sultana"?! Ja sam dobila taj tekst jer sam ja zamorče mog producenta. On prvo donese meni da ja to pregledam i dam sud i ja sam to pročitala i rekla da je to odlično, ali da ja to ne mogu. Super je sve to, ali ja ne vidim sebe u tom tekstu i ja zaista garantujem da, da sam ja otpevala tu numeru, ona ne bi ni upola prošla tako dobro, jer se ovde spojilo nekoliko faktora. Od njene mladosti, lepote i onog spota, ja to ništa ne bih tako uradila i onda bolje da ne čačkam - iskrena je Slađa.

Ona je priznala i da se dešava da se sukobi sa svojim producentom Sašom Nikolićem Šaranom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Shvatila sam pre mnogo godina da ja nemam nos za te stvari. Mogu da kažem šta mi se sviđa i u čemu ja lično uživam, ali verovatno masu pesama koje bih ja izabrala on nikad ne bi. Ali mnogo numera koje je on radio su pokazale da mu treba verovati. Desi se stvarno nekada da ja nešto striktno ne želim i on se trudi da to malo koriguje. Ima dana i kad me slaže. Ja kažem da ne želim da glumim, on kaže nećeš i ja dođem na set i onda on kaže da moram "ovo i ovo" i ja nemam kud i moram da popustim - ispričala je Slađa kroz smeh.

Autor: Pink.rs