AKTUELNO

Ovo sigurno niste znali o njoj!

U noći iza nas Bora Santana uradio je kratak intervju sa Anom Korać, koja mu se pre nekoliko noći uvukla u krevet bez veša, zbog čega je Maca Diskrecija poludela od ljubomore. Bora je iz Ane želeo da izvuče što više informacija, a Ivanjičanka se odgovarajući šalila na svoj račun.

Foto: RTV Pink

Bora je odmah bio direktan, pa je pitao Anu da li joj je sviđa neki momak u "Zadruzi", a ona je rekla kako se zaljubila u čak šest muškaraca u rijaliti programu. Sledeće što je zanimalo Santanu je kada će se Ana malo slobodnije obući, ali precizan odgovor nije dobio.

Ova ukućanka rekla je i kako voli da kuva, da ustaje jako rano, oko sedam ujutru i odmah prelazi u kuhinju, gde kuva tokom čitavog dana. Oni su se onda dotakli i njenog supruga, koji je bio izmišljen.

Foto: RTV Pink

Imam decu, pa moram da im kuvam! Ja sam od muža samo pritisak dobila. Nismo baš u nekim odnosima, ali ovde ću naći novog supruga. Boro, Vi ste moj izabranik. Ja se nadam da ćemo mi živeti zajedno - rekla je Ana.

Ana je pričala i o svojim silikonima, a šta je još zanimljivo rekla u ovom šaljivom razgovoru možete pogledati u donjem video-klipu.

PROČITAJTE: PRIVLAČI GA? Milan MILOVAO Anu po GRUDIMA, pa se SAKRILI ISPOD JORGANA!

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'