AKTUELNO

Iako je u penziji, Saša Popović i dalje "vedri i oblači" u "Zvezdama Granda", a da prestane da radi ne namerava u skorije vreme.

Kako kaže, to bi mu bila najgora odluka.

- Biti penzioner i ništa ne raditi je danas najgora stvar. Čovek tada brzo ostari i propadne. Ja volim ovo da radim i osećam se kao pre 23 godine kada sam napravio Grand ili kao pre 33 godine kada smo napravili 90. godine ili kao 82. godine kada smo snimili "Čačak, Čačak" - rekao je Popović.

Foto: Pink.rs

Mogu da odem sada i da se ne vraćam. U penziji sam, mogu da odmaram. Ali ja volim Grand, ja sam ga napravio. Toliko sam izneo pevača i održao karijera. Nije Saša Popović samo napravio nove Zvezde Granda. Ja nisam napravio karijeru Šabanu Šauliću, Snežani Đurišić ili Ani Bekuti. Ali smo tu bili da im održimo karijeru i popularnost. Mada svi znamo koga su sve Zvezde Granda iznedrile - rekao je Popović i nastavio:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nema više Tozovca, Marinka Rokvića, Šabana, Džeja, Sinana, Bore Drljače, Merime, itd. Ko bi njih nasledio da nema Zvezde Granda, a svi znamo ko je Tanja Savić, Milan Stanković, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Andreana Čekić, Aleksandra Mladenović. Sve je to izašlo iz ovih Zvezda Granda.

Ne možete preko noći da napravite zvezdu koja će ući u Arenu i napuniti je. Ali evo sada imamo ove godine Milicu Pavlović i Aleksandru Prijović koje su zakazale Arenu. Takođe, i da Darko Lazić zakaže Arenu, napunio bi je. Aca Lukas ili Šaban Šaulić su napunili Arenu posle 40 godina svoje karijere - rekao je Popović.

Autor: pink.rs