AKTUELNO

Ostvarila mu se najveća želja!

Popularni folk pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena postali su danas roditelji zdravog dečaka kom su dali ime Damjan!

Jelena je juče primljena u jednu privatnu kliniku u Beogradu, gde se danas porodila oko podneva carskim rezom. Kako saznajemo, sve je prošlo odlično, Jelena i beba se odlično osećaju, a novorođenče je ocenjeno najvišom ocenom. Jeleni je, inače, ovo treće dete (iz prethodnog brata ima dvojicu sinova), dok je Slobi prvo.

Foto: Instagram.com/@jeja.radanovic

Podsetimo, Jelena i Sloba nisu krili sreću kada su saznali da je ona u blagoslovenom stanju, te da će kruna njihove ljubavi biti sin. Pevač je najpre želeo da nasledniku da ime Dušan, po pokojnom ocu, međutim u razgovoru sa sveštenim licima shvatio da je da to ipak nije najbolja ideja, te su se on i njegova supruga odlučili za ime Damjan.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena. Inače jedno od mojih omiljenih mesta je manastir Zočište, to je manastir koji je posvećen Svetim Vračima, Kozmi i Damjanu, tako da eto, to je isto jedan od razloga - otkrio je Radanović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.