AKTUELNO

Stjuardesa ispred marketa izjavila ljubav pevaču!

Kada su prošle nedelje išli u market, Kristina Kockar i Sloba Radanović, dugo su razgovarali dok su čekali svoj red za kupovinu. U jednom trenutku ona je svom suprugu izjavila da ga voli, ali veoma tiho što možete čuti u donjem video-klipu.

Naš kolega sa portala Pink.rs - Darko Tanasijević, pitao je Lunu Đogani kako se oseća kada Kija uđe u Belu kuću i kaže Slobi da ga voli, a ona priča kako nema ništa protiv Kristine jer ona nema lošu nameru, blogerka je kratko prokomentarisala i ono što se desilo ispred prodavnice.

Foto: RTV Pink

Iako mu je rekla da ga voli i neka mu je rekla. Voli ga! Bili su dugo zajedno! Meni je bitno šta on oseća, a ja sam sigurna u ono što oseća prema meni. Ne smeta mi, posle svega što se desilo. Iskrena sam! Ja sam Slobi rekla da mu verujem do trenutka kada uradi neku stvar koja se meni neće svideti. Tada je gotovo - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Novinare je dalje zanimalo i šta će reći Kija na sve ovo i u kom kontekstu voli svog još uvek zakonitog supruga, nakon čega se branila rečima kako ne zna da mu je rekla ono što se čuje u snimku.

Pravite mi problem. Ja to nisam rekla sigurno, jer ne osećam to. Ja sam jako svesna da ovde kamere snimaju stalno i nikada to ne bih rekla i da osećam to - nastavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Sloba se branio rečima kako je od svoje žene sve čuo, samo ne reči "Volim te", a kako je sve izgledalo možete pogledati klikom na video-klip ispod teksta.

PROČITAJTE: PUSTILA JEZIK O RAZVODU: Sloba nije hteo da se rastanemo, a sa Lunom se neće venčati! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'