AKTUELNO

Mladi pevač Dušan Vukadinović je, nakon što je ispao iz takmičenja "Zvezde Granda", pokušao da skrene pažnju javnosti na sebe optuživši svoju mentorku Snežanu Đurišić da mu je tražila mito kako bi on prošao u naredni krug ovog takmičenja.

Ovo je oštro demantovala Snežana, u čiju su odbranu stale sve kolege iz žirija, ali i Saša Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Odgovorno tvrdim da su Zvezde Granda najpoštenije takmičenje! Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji. Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija, kao što je Snezana Đurišić. Toliko je smešno, da ne bi trebalo ni da komentarišem. Ali, smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada - poručio je Saša Popović za Pink.rs.

Foto: Pink.rs, E-Stock, Printscreen/Društvene mreže

Čitavu dramu prokomentarisala je i bivša učesnica "Zvezda Granda", koja se takmičila godinama, a želela je da ostane anonimna. Ona tvrdi kako su se iza kulisa dešavale razne drame, ali da se zna da nikada niko od mentora niti čelnika "Grand" produkcije od takmičara nije tražio novac za bolji plasman.

Ja sam dete "Grand" produkcije. Četiri godine sam se takmičila dok nisam došla do finala. Nikada mi niko nije tražio novac, da bih prošla u naredni krug. To je ustvari od strane Saše Popovića strogo zabranjeno. On ne želi da bruka svoje ime time. Šta je za njega, ali i za bilo koga od mentora 200, 300 evra, oni zarađuju mnogo više. Imaju uspešne karijere, tu su kako bi nama pomogli. Jednostavno sve je u tvojim rukama - započela je priču pevačica, pa dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Šta uopšte bilo kome vredi da prođe u naredni krug, ako ne napravi svoje ime u takmičenju. Imali smo prilike da vidimo kandidate koji su skrenuli pažnju na sebe i oni su posle toga napravili karijere, ostalima je najveći uspeh bio taj što su se pojavili u "Zvezdama Granda".

Bivša takmičarka sa druge strane tvrdi da su se razne drame dešavale iza kulisa takmičenja, kada kamere nisu snimale.

Bilo je stresnih situacija. Svako ponaosob od takmičara je tu došao da da svoj maksimum i onda u naletu žara nisu objektivni prema sebi. Kada ispadnu kriv im je žiri, voditelji. Dešavalo se da ih savladaju emocije i da počnu da viču. Roditelji kandidata su isto tako pravili scene, njima je njihovo dete uvek najbolje. Ipak, situacija se brzo smiri. Čak su neki želeli da daju pare žiriju, kako bi njihovo dete prošlo dalje, ali niko od mentora to nije prihvatio, prisustvovala sam jednoj takvoj situaciji i baš zato znam da žiri nikada ni od koga ne bi tražio novac - istakla je pevačica, pa dala svoj sud o tome, zbog čega je njen kolega Dušan izašao u javnost sa ovim optužbama.

Foto: Promo/Munja

-Znate kako, ko gubi ima pravo i da se ljuti. Verovatno nije mogao da se pomiri sa činjenicom da nije prošao dalje. Ali, čoveče, biće takmičenja i sledeće godine. Kada ljudi ispadnu, svašta pričaju. Govore da je niihov mentor protežirao nekog drugog i slične stvari, a u stvari, samo su se ti drugi bolje istakli od njega - zaključila je pevačica za "Blic".

Autor: pink.rs