AKTUELNO

Nije joj nimalo lako.

Pevačica Milena Vučić prošla je kroz težak period nakon što je, tokom rutinskog samopregleda, napipala promenu na grudima.

- Sama sam, sasvim slučajno, otkrila promenu. Nisam bila sigurna da je promena u početku ili je to neki mlečni kanal. To nije klasičan čvorić, već je kao izraslina. Morala sam da uradim ultrazvuk, koji je pokazao da mora da se otkloni ta promena - kaže Milena Vučić.

Kako bi skrenula misli dok je čekala intervenciju, odlučila se da sa porodicom ode na odmor, međutim, crv sumnje nije joj dao mira.

- Dođe trenutak kada shvatiš da je sve moguće i da sve može da se desi svakome. Bio je crv sumnje koji mi nije dao mira. Nisam mogla da ne razmišljam o tome, definitivno sam bila uplašena i to sam videla po slikama - otkrila je Milena Vučić, koja nije mogla da se smiri dok nije bila gotova operacija i dok nije došao nalaz, koji je, na svu sreću, bio dobar.

Foto: Instagram.com

Iz razgovora sa pacijentkinjama shavatila je koliko se zapravo žena bori sa ovom opakom bolešću i koliko teške te promene mogu biti.

- U toku celog tog procesa sam upoznala mnogo žena koje imaju mnogo teže promene i teže ih rešavaju - kaže pevačica.

Kako opisuje, na operaciji je provela oko sat vremena i to pod totalnom anestezijom, a pravo olakšanje nastupilo je kada je joj je stigao rezultat HP nalaza.

Foto: Printscreen YouTube

- Shvatila sam da niko ništa nije pričao o tome do trenutka kada sam ja progovorila o tome. U međuvremenu sam upoznala i one koje su imale i maligne promene i odstranjivanje dojke. Ostala mi je u sećanju slika jedne prelepe žene koja je bila rešena da pobedi sve. Ona je toliko nasmejana i opšutena jer je verovala da će sve biti uredu - kaže Milena.

Nakon operacije vrlo brzo je mogla da se vrati sportu i sportskim aktivnostima.

- Imala sam zavoj preko reza i bila sam u grču da li smem da nosim dete. Imala sam upalu srednjeg dela leđa, jer sam bila u strahu. Posle par dana sam shvatila da mogu normalno da se ponašam. Skinula sam konce posle sedam dana i odmah sam krenula na jogu - rekla je pevačica za emisiju "Ordinacija" na RTS-u , kojoj joga i teretana posebno prijaju.

Autor: M.K.