AKTUELNO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u svojoj imovinskoj karti ima nekretnine na brojnim lokacijama, preko Njujorka, Marbelje, pa sve do Crne Gore i Srbije, a domaćoj javnosti posebno je interesantna ona u Sremu.

Luksuzno zdanje Đokovića nalazi se kraj Pavlovačkog jezera, između Rume i Vrdnika, gde su cene placeva vrtoglavo skočile pre nekoliko godina, kada se pročulo da na tom mestu kuću gradi najbolji svetski teniser. Zbog toga ne treba da čudi što su mu danas prve komšije u Sremu ugledni, imućni biznismeni.

Foto: Pink.rs/Milica Krasić

Impozantna kuća, koja zadovoljava sve kriterijume Novaka, Jelene i njihove dece, prostire se na neverovatnih 1.200 kvadratnih metara, a na prostranom placu postoji još nekoliko propratnih objekata, od kojih se najviše koristi restoran, gde se okupljaju prijatelji porodice Đoković.

Foto: Pink.rs/Milica Krasić

Veliki vrt posebno je pogodan za njihovu decu, koja obožavaju da provode vreme u prirodi, ali i kućne ljubimce od kojih se ne odvajaju. Velika terasa nad vodom i bazen takođe su, bez sumnje, mesta gde Đokovići provode najveći deo vremena.

Foto: Pink.rs/Milica Krasić

Podsetimo, Đokovići su pretprošle godine u svojoj vili kod Pavlovačkog jezera okupili brojne prijatelje i familiju, sa kojima su proslavili 1. maj, kada se praznuje Međunarodni praznik rada, a ranije se pričalo da je nekretnina baš na ovom mestu ideja Novakovog oca Srđana. On je, navodno, inicirao izgradnju velelepne kuće budući da mu je, kako je rekao, želja da mu deca žive u otadžbini.

Video: Pink.rs/Milica Krasić

Autor: M.K. ; D.T.