AKTUELNO

Donosi im sreću svaki put.

Voditeljka Televizije Pink, Marija Egelja ne propušta utakmice fudbalskog kulba ''Partizan'', a svaki put kada ona bodri tim sa tribina, oni sa terena izađu sa još jednom pobedom u nizu.

Foto: E-stock

Foto: Instagram

Marija se rado pohvali svojim pogledom s tribina i često ističe da je vatreni navijač crno-belih, a oni koji je poznaju bolje znaju da pored ljubavi prema samom timu gaji i emocije prema pomoćnom treneru ovog fudbalskog tima.

Pročitajte još:ISPOVEST VODITELJKE KOJA SE BORI SA ANOREKSIJOM: Padala sam u NESVEST, bila sam konstantno UMORNA!

Naime, ova atraktivna voditeljka u vezi je sa članom stričnog štaba kluba ''Partizan'' i pomoćnim trenerom Ljubišom Rankovićem.

Egelja je jednom prilikom otkrila kako su se Ljubiša i ona upoznali.

Foto: Instagram

- Ljubiša i mene je upoznala zajednička drugarica Biljana Obradović na jednom sportskom događaju gde sam ja kao jedan od predstavnika sedme sile bila pozvana da igram protiv fudbalera iz stručnog štaba Partizana. Desilo se da ja nisam igrala kao u timu sedme sile, već sam s njima bila u ekipi. On mi je sve nameštao, čak sam dala dva-tri gola. Posle toga, fudbaleri Partizana zajedno sa stručnim štabom išli su u pozorište, pa su i mene pozvali. Prihvatila sam poziv jer volim pozorište i tu je zapravo sve počelo... Ljubiša me je otpratio do kuće jednom, pa je usledio izlazak na čaj, pa na kafu... - otkrila je Marija jednom prilikom.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#FC Partizan

#FK Partizan

#Ljubiša Ranković

#Marija Egelja

'