AKTUELNO

Brutalno iskrena!

Gošće voditeljke Sanje Marinković u emisiji "Magazin In" bile su Maja Volk, Mira Škorić, Goca Lazarević, Aleksandra Mladenović i Mahrina. Sve su singl i dotakle su se muško-ženskih odnosa, a mlada pevačica otkrila je šta joj se trenutno dešava u privatnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Žene su spustile kriterijume i imam osećaj kao da im je važno samo da ne budu same. Tako im je bolji status u društvu, sigurnije se osećaju, a bolje da budu kvalitetno same - istakla je Mahrina.
Naša očekivanja su najgora. Ako nije tako kao što mi mislimo da treba... Ja sam čula od mnogo muškaraca koji su realisti, kažu: "Balans, balans". Kakav balans? Prvo ja treba da budem princeza, da bi on bio princ - dodala je Goca Lazarević.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jedan psiholog rekao: "Vi ste ozbiljna i pametna žena, to se zna, ali mudra žena, to je korak više, ne mora sve da se kaže, ćuti malo". Dođu oni kad ćutiš i trepćeš. Sve je počeo kad sam krenula da se pravim da sam plavuša (smeh) - otkrila je Maja Volk.
Mi žene znamo da pravi bespotreban pritisak, a muškarci to ne vole. Ja pričam u svoje ime. Preterivala sam ranije, pitala gde je sad, sa kojim drugom, a nije bilo potrebe za tim. Sad znam kad nađem dečka, neće biti tako. Biće opuštenije - dodala je Mahrina.
Pita Goca, da li je moguće da takve oči nemaju dečka, tj. koga da gledaju - rekla je Sanja.
U sledeću emisiju kad dođem imaću dečka. Imam muškarca kome se ne sviđa kad izlazim sa nekim drugim, kad nekom drugom dam šansu, on voli da sam ja uvek tu, ali mi nismo u vezi. To je i tema emisije. Javi se tako s vremena na vreme, pita sa kim se čujem, hoćemo li da se vidimo, ali nismo u vezi. I ja njemu kažem da nismo u vezi, samo on mene pita sa kim ja izlazim, a ja njega ne. To se zove "situacija" - istakla je mlada pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

To se zove hranjenje svog ega, verovatno je kompleks niže vrednosti - dodala je Aleksandra Mladenović.
On samo testira da li sam ja tu. Ja ne bih volela da neko ko ovo gleda i kome se potencijalno svidim, nemojte da mislite da sam sa nekim u priči, slobodno priđite - poručila je Mahrina.
Ne odgovaraj na te poruke - rekla je Maja.
Otkači ga hitno - dodala je Goca.
Blokiraj taj bol telefona, očigledno manipuliše - rekla je Mira Škorić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.