AKTUELNO

Ovo će im lako pasti.

Iako su se dobro zabavili danas tokom zadatka sa rolnama toalet papira, zadrugari ponovo nisu uspeli da ga izvrše uspešno. Veliki šef je odlučio odmah da nastavi i da im zadatak koji se, očekivano, njima odmah dopao.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, oni su dobili mogućnost da izaberu najvećeg spletakaroša:

Zadrugari, uopšte nismo iznenađeni što je i ovaj zadatak bio neuspešan. I pored toga što je naglašeno da pažljivo pročitate pismo, svih opomena, svega, uspeli ste da padnete zadatak. Sad je vreme da budete iskreni. Veliki šef i gledaoci vole da pričate oči u oči, a ne iza leđa. Neka svako od vas navede ime jedne osobe koja najviše spletkari i objasnite zašto ste došli do tog zaključka - stajalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Većina učesnika izabrala je novinara Milana Miloševića da ponese ovu titulu, a razlozi su bili uglavnom slični:

On radi dobro svoj posao, majstor je u tome i nije mogla da bude bolja osoba ovde koja je dobra za to. Zadužen je za 90 posto svađa. Uvek je tu gde je haos - pričali su zadrugari.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PROGOVORIO KIJIN I SLOBIN VENČANI KUM: Ona je MAG MANIPULACIJE, ne možemo da gledamo kako ga PSIHIČKI ZLOSTAVLJA!

Šta su još ispričali i koga su još zadrugari izabrali, pogledajte u videu ispod:

Nakon završenog zadatka, stiglo je još jedno pismo Velikog šefa, koje je nosilo Milanovu nagradu, a ono što je čuo ga je oduševilo:

Veliki šef ima specijalan zadatak. Na tebi je da do četvrtka pripremiš dve strane novina, koje će Veliki šef ubaciti u novine koje se zapravo prodaju. Nije sve tako lako kako se čini - niko od zadrugara ne sme znati šta si napisao. Naslovi i tekstovi moraju privući sto više čitalaca, i podrazumeva se da budeš ekskluzivan - pisalo je, između ostalog, u pismu.

Autor: N. Vujčić

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'