AKTUELNO

Evo zašto morate pročitati knjigu "Moja mera sreće".

Voditeljka Sanja Marinković koja već dugi niz godina vodi autorsku emisiju "Magazin IN" i sa svojim gostima razgovara o svakodnevnim problemima koji muče sve ljude, o onim lepim stvarima, manje lepim, muško-ženskim odnosima, napisala je vodič za srećan život.

Njena knjiga pod nazivom "Moja mera sreće" je njena iskrena ispovest i predstavlja svojevrstan praktičan vodič za rešavanje svakodnevnih dilema.

Sanja je gostujući u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila više o svojoj knjizi i posavetovala sve dame da uvrste ovu knjigu u svoju kućnu biblioteku.

Foto: TV Pink Printscreen

"Moja mera sreće" je moja surova ispovest, mnogi su se začudili na iskrenosti. Ja ništa ne uvijam, nego kažem sve kako jeste - rekla je Sanja Marinković.

Foto: Promo

Knjiga "Moja mera sreće" je svojevrsna antologija mudrih i duhovitih izjava najpoznatijih ličnosti našeg javnog života, ali i poetična i surovo iskrena ispovest Sanje Marinković iz ugla novinarke, zaposlene žene, majke, supruge, prijateljice, žene koja je pokušala da pronađe svoju meru sreće.

Pink.rs

#Sanja Marinković

#voditeljka

'