AKTUELNO

Nisu imali amneziju!

Bane Čolak pre samo nekoliko dana pričao je sa Nenom Petrović o seksualnim odnosima. Svoje akcije ispod pokrivača ocenio je čistom desetkom. Šta se dešava između ovih zadrugara i da li su oni više od prijatelja, zanimalo je novinarke koje su prošle večeri bile u studiju "Zadruge", a koleginice su želele da čuju od Baneta i šta mu tačno znači ono što je rekao pevačici, nakon čega se on branio.

Foto: RTV Pink

Istakao je kako se sa Nenom samo ljubio ispod jorgan planine i da nikada ranije nije bio toliko blizak pred kamerama sa nekom devojkom, kao što je trenutno sa ovom plavušom.

Foto: RTV Pink

Bilo je dosta pokušaja sa moje strane da ostvarim neki odnos. Nena je meni rekla da ne želi to da radi ispod jorgana. Više puta sam pokušavao i pričao bajke, da bih uspeo. Pokušavao sam na sve načine, ali nije uspelo. Ja ću pokušavati i svako veče da je ubedim ispod jorgana, pa šta bude biće. Rekao sam da sam ja u seksu čista desetka - iskren je bio Bane!

Foto: RTV Pink

Pevačica se ubacila rečenicom kako ona ne zna kada joj je Bane ovo rekao, a Čolak je izjavio kako sa Nenom nikada ne bi bio u vezi van kamera. Ona je rekla kako bi zbog svog momka promenila fizički izgled.

Napolju Nenu ne bih primetio, jer ona nije moj tip. Meni se sviđa njen karakter - nastavio je Čolak.

PROČITAJTE: VOLIM SLOBU ZA DESETKU: Kija i dalje oseća nešto prema suprugu iako ima dečka! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'