AKTUELNO

Ana Korać ce uskoro postati mama. Čim je saznala da je u blagoslovenom stanju, povukla se sa društvenih mreža i javnog života.

Punih devet meseci je uživala i maksimalno bila posvećena “drugom stanju”. S obzirom na to da se termin za porođaj približio, Ana je odučila da uradi set fotografija za uspomenu. Sa zekom u naručju i patikicama za bebu pozirala je u elegantnoj beloj haljini i crnom odelu i pokazala trudnički stomak. Srećna i zadovoljna osmeh nije skidala sa lica, a iako je u devetom mesecu besprekorno izgleda. Utiske o trudnoći je podelila za medije.

Foto: Foto/Milos Miletić

- Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše sto žena može da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe - kaže Koraćeva.

Foto: Foto/Milos Miletić

Ona je pre nekoliko dana vratila svoj Instagram profil.

Foto: Foto/Milos Miletić

- Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim cu ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim što ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću - poručila je Ana.

Foto: Foto/Milos Miletić

Foto: Foto/Milos Miletić

Autor: