AKTUELNO

Nije mogla to da gleda.

Dok se većina zadrugara spremala u spavaćoj sobi za večerašnje nominacije, Ana Korać je svoju odevnu kombinaciju već izabrala, a njome je oduševila Boru Santanu. Primetivši to, Maca Diskrecija je napravila ljubomornu scenu i ispolivala ga vodom.

Foto: Printscreen Youtube

Bora je još sinoć rekao Maci pred svim ukućanima da on nikada nije bio zaljubljen u nju, a ona nikako ne može da se pomiri sa tim. Negativne vibracije između njih vladaju ceo dan, a ovo je kap koja je prelila čašu.

Foto: Printscreen Youtube

Bora je Maci rekao u lice da mu se sviđa druga ukućanka,a to je ni manje ni više nego Ana Korać. Kako je videla da Bora ljubi njen stomak, Maca to nije mogla da podnese i u afektu ga je polila sokom. Nastao je opšti nered, jer je nehotice sok prosula na posteljinu ostalih ukućana, koji su joj to opasno zamerili.

Foto: Printscreen

Bora joj nije ostao dužan, pa je istom merom uzvratio i uporno joj govorio da je on zaljubljen u drugu devojku, bez obzira na to koliko ove reči povređuju Macu.

Foto: Printscreen Youtube

Provociraš me ceo dan, nemoj uzimati moje ime u usta - vikala je povređeno Maca.

Pročitajte još: Bora ispituje Kiju: ONA MU ISPRIČALA NAJLEPŠI PERIOD SA SLOBOM (VIDEO)

U ovu prepirku su se uključili i ostali ukućani, a šta je to što je naročito iznerviralo Macu i kako je izgledala celokupna situacija pogledajte u sledećem video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'