AKTUELNO

Iskreno!

Marko Petrušević Petrući pričao je voditelju Marku Đedoviću u "Šiša baru" o probleima koje ima sa Anastasijom Stanojević Palčicom.

Mene nervira kad Maja Marinkovič ili neko viče svi ćute, a kad Palčica viče svi kojoj ovo i ono. Meni ne smeta, zna gde sam došao i da nema spavanja. Miljan je nešto lupio, svi su se probudili, Palčica je dobacila i namerno da je svi napadaju. Ona to voli, a zna da mi to diže pritisak. Ja sam rekao: "Ko god da je lupio j*bem mu mamu, a posle svi njoj s*rete". Posle smo rešili, on je dobar lik, smirio se, a imao je peripde da je prsao - pričao je Petrući.
Tvoj i Palčicin odnos? - pitao je Marko Đedović.
Ne znam da li ću da izdržim. Iritira me to njeno ponašanje, ako je u vezi treba da brine i kako je meni. Ona priča da je svi napadaju, a niko je ne napada iz čista mira. Ona je Kalimero. Ako može da se smiri, neka kaže da zna na čemu smo. Anđela je rekla da nije htela da komentariše jer dvog dečka dovodi u neprijatne situacije, tako može i ona malo da iskulira. Ona kao da želi da dovede nekog da ludila, a dovodi samo mene do ludila. Izmišlja gluposti, kako ja gledam. Ja ne gledam, rekao bih, nisam više švaler. Super mi se sa njom kad je dobra. Sad smo okej, videćeš sutra ili već večeras. Njoj gluposti zasmetaju, očekuje da stanem na njenu stranu i kad je kriva. Mnogo puta gledam da li joj se stvarno sviđam ili je sa mnom zbog rijalitija, pusti me reči daj malo dela. Ne mogu da kažem da mi je mnogo loše sa njim, ne bih ni bio. Priča se da volim batine, da sam mazohista - govorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Bebicu, Miljanu, Zolu i Mariju? - pitao je Marko Đedović.
Iskreno, mislim da oni znaju da igraju igru i da ne moraju i da namiguju. Zašto je ona sad odjednom raskinula sa Zolom, video sam snimak, igrao je, bio je pijan i nije gledao Anitu. Ova ju je nahuškala, misli sigurno da je Zola prevarnat, ne znma šta je napolju radio, pa ga tako mrzi. On je ovde super. Ona je meni pričala: "Videla sam i odmah poslala Miljanu da vidi". Na snimku je sve super. Miljana se već kaje, ja to vidim. Ne verujem da ona voli Bebicu - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastatvku ovog teksta.

Autor: A. N.