AKTUELNO

Tvrdila je svojevremeno da ju je izabranik osvojio zrelošću i mudrošću.

Pre više od 18 godina suprug Ivane Berendike, milioner Tomas Jermoluk, osvojio je srce atkrativne pevačice i uspešne menekenke.

Bivša članica grupe Models, danas vlasnica brenda nakita, tvrdila je svojevremeno da ju je izabranik osvojio zrelošću i mudrošću, te da nije mnogo razmišljala kada mu je pala u zagrljaj, a potom pred dragim ljudima na Bahamima izgovorila sudbonosno "da".

Foto: Printscreen YouTube

Suprug Ivane Berendike moćan je čovek, kojeg je ona upoznala vrlo mlada, sa svega 22 godine.Tada se još bavila modelingom i nastupala kao članica muzičkog benda Models, a nije tajna da je on od nje duplo stariji.

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - kazala je za domaće medije svojevremeno Ivana, koja je Tomasu rodila blizance Zoi Mej i Kai Nikolu.

Foto: Instagram.com/ivanaberendika

Godinama unazad zbog bajkovitog načina života Berendika i njen muž privlače medije, koji bi sve dali da bace pogled na skriveni deo njihove privatnosti.Ivana i Tomas se ponose svojom porodicom i time što su uspešni u svojim poljima. Vode zdrav način života o čemu najbolje govore fotografije na kojima oboje predivno izgledaju uprkos godinama.

Autor: M.K.