AKTUELNO

Nije mu lako!

Lazar Čolić Zola je naredni odgovarao na pitanja novinara. Darko Tanasijević mu je postavio pitanje o odnosu sa Miljanom Kuluić:

Kako sada gledaš na protekli period koji si proveo sa Miljanom-? - upitao je Darko.
Ja sam dao sebe maksimalno u tom odnosu, promenio sam sebe, potrudio sam se da ispravim svoje greške i sada sam siguran da nije nikakav problem u meni,Drago mi je što sam dao sebe 100% i jer bih se uvek sećao nekih svojih grešaka a problem nije do mene. Ja sam se toliko pormenio zbog nje, bio sam stalno u kuhinji sa njom, pravio sam pastu sa njom, a nikada nisam kuvao, a meni su se te stvari ranije nabijale na nos. Ja sam odastao sa tri žene koje su meni sve pravile, i zbog toga ja nisam radio ništa. Nama je ono Rajsko ostrvo bilo kuća, ja sam zbog toga promenio skroz mišljenje o svemu. Ja sam tip koji naruči klopu nego da se mučim i da ih pravim. OSećala se emocija od oboje,nikad bolji nismo bili, naš odnos nije bio idealan, ali je išao u tom smeru. Borili smo se da budemo sjajni jedno prema drugom, i ja sam sve ozbiljno shvatio, ali druga strana izgleda da nije - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i ti ste dobili mnoštvo pohvala na ponašanje, kako gledaš na to ? - upitao je novinar.
Oboje smo zaslužni za to, možda čak i ja više od nje. Ona je sada bila po mojoj meri, a generalno sam pričao o našem odnosu.Ona je mene slušala prethodih dva meseca i bila je savršena, nije nikome vređala porodicu a danas je vređala sve. Meni je moja majka ukazakla par puta da nije samo Miljana kriva za naše sukobe, a onda se shvatilo da sam i ja kriv. Ja sam pokazao svoju promenu, a Marija je govorila da sam to radio zarad njih. Meni je Miljana napokon sada davala da se družim sa ljudima, i nije mi ljubomorisala. - rekao je Zola pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne verujem da je ona sve isfolirala kako je rekla, ja nju zanm da je to nemoguće. Idem dalje jer ja ne verujem da jer sve ovo moguće nakon svega. Ja sam uradio sve što sam mogao, njoj nije bilo dovoljno. Malo mi je nelogično da neko kaže da Zola flertuje, a ona ode kod drugog i legne sa njim - komentarisao je Zola.
Zar nije logiučno da vi porazgovarate o tome - upitao je Darko.
To je očekivano od svake normalne osobe i da su bili pogledi i da je bilo bilo šta, ja znam da nije. iskreno Anita mene ne zanima, a nisam ni sposoban ni spreman za bilo koji odnos sa bilo kim. Ja ne mogu u svojoj glavi da se pomirim sa tim da je otišla i legla kraj drugog a par sati pre toga je ležala sa mnom.: Nerealno mi je da je dozvoila da neko uništi našo odnos koji to transparentno radi toliko vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča se po kući da si upao u zamku apartman klana - upitao je Darko.
Sve će se moj Dare brzo videti, iako mi je nejasno saznaće sve. Ja sam mislio da je to zadatak, a onda sam shvatio neke stvari. Ona je to jutro zvala mene da dodjem po nju da idemo na Rajsko, ja sam odbio i ona je otišla u krevetu sa njim.Trebala je da bude iskrena prema meni. Nije fer prema meni - rekao je Zola, pa otkrio što je zamerao Miljaninu i Bebicinu komunikaciju:
Oni su za mene u utorak uveče imali se*s i svaki puta sam ih izvalio kada su komunicirali, a on i dalje ima viši cilj. Njihovo odnos neću kometarisati, što dalje od mene, a želim im svu sreću - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.