AKTUELNO

U intervjuu za portal Pink.rs otkrili su kako su se osećali na početku najgledanijeg muzičkog takmičenja za mlade pevače.

Lucija i Leonardo Mišić, preslatki blizanci iz Doboja, privukli su veliku pažnju obožavalaca "Pinkovih zvezdica" već svojim prvim izlaskom na scenu.

Ovaj šestogodišnji duo oduševio je i sam žiri, koji nije štedeo komplimente kad su završili s pesmom "Hajde da ludujemo", koju u originalu izvodi Tajči.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su pre performansa u "Pinkovim zvezdama nastupali zajedno samo na školskim priredbama, pa su već donekle usklađeni, iako ne pohađaju nijednu školu pevanja.

- Još ne idemo u školu pevanja. Za sada samo pevamo u dečjem horu - kažu ovi šarmatni klinci.

Foto: TvPink Printscreen

Na prvom nastupu bilo je vidno da je Lucija slobodnija na sceni, dok je Leonardo bio malo stegnut i uplašen, što priznaju i njih dvoje.

- Leonardo je imao veću tremu na nastupu. Pre izlazka na scenu on je rekao da će pasti u nesvest od sreće kada vidi Milana! Međutim, trema ga je hipnotisala, iako sam ja pokušavala pogledima da mu ukažem na to da treba bar jednom da se nasmeje - ispričala je Lucija za portal Pink.rs.

Oni priznaju da su se najviše plašili komentara Goce Tržan, iako je oboje vole, Lucija posebno.

- Lucija obožava Gocu kao ličnost, ali njen uzor nije ona, nego Jelena Tomašević - otkriva majka blizanaca.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Sa druge strane, i Leonardo je pevajući na sceni najvećeg muzičko takmičenja za decu ostvario svoju želju da upozna svog idola.

- Leonardo prosto obožava Milana Stankovića, najfacinantnija mu je njegova energija na sceni - kaže njihova majka, koja ne krije koliko je ponosna na svoju decu.

Njima nije smetala čak ni Gocina kritika kada im je rekla da ne pevaju u isti glas, nego da podele pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Dražen Baković nakon nastupa u PINKOVIM ZVEZDICAMA: Prija mi poređenje sa MARKOM BOŠNJKOM, ali ja želim da budem ORIGINALAN! (VIDEO)

- Svaki savet od Goce i ostalih članova žirija uvek ćemo usvojiti i sprovesti u delo. Kao i to da ćemo sledeći put podeliti pesmu - kažu za kraj Lucija i Leonardo koje jedva čekamo ponovo da vidimo na sceni "Pinkovih zvezdica".

Oni su briljirali i u prvoj epizodi drugog kruga, a kako će najtalentovaniji klinci iz regiona oduševiti žiri ovog petka saznaćete ako budete bili uz televiziju Pink večeras od 21 čas.

Autor: V. Tanacković

#Intervju

#Leonardo Mišić

#Lucija Mišić

#Pinkove zvezdice

'