AKTUELNO

Večeras počinje drugi krug vašeg omiljenog muzičkog takmičenja.

Petočlani žiri uspeo je da odabere 50 najboljih mališana koji su dobili priliku da još jednom nastupaju na sceni "Pinkovih zvezdica" i pokažu šta znaju. Na kanalu TV Pink upravo je počela prva emisija drugog kruga.

Dobro veče, pozdrav za ovu publiku u studiju i pozdrav za sve vas, naravno, i dobrodošli u drugi krug četvrte sezone "Pinkovih zvezdica". Od večeras pa narednih pet emisija naši takmičari će se boriti u drugom krugu za prolazak u dalje takmičenje. Njih desetoro će nastupati večeras, a od njih desetoro, osmoro prolazi u treći krug. A o tome će i dalje odlučivati naš žiri - rekla je voditeljka Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

- Prebrzo smo došli do drugog kruga, ali dobro je da smo u prvom krugu probrali najbolje. Ja to gledam kao nastavak audicije. Mislim da su se nakon prvog kastinga takmičari našli prvi put na bini, osetili kako to sve izgleda i ja se nadam da će taj svoj najveći problem, a to je trema, savladati, i očekujem da će nas mnogi iznenaditi u drugom krugu - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno sam iznenađena opet velikim brojem talentovanih mališana. Nisam očekivala da će i četvrtu sezonu zaredom toliki broj dece moći da odgovori zahtevima jednog ovakvog šou programa, ali mi je mnogo drago što su se ponovo prijavile i one najmlađe zvezdice i jedva čekam, što kaže Milan, da vidim šta će se dalje dešavati i kakve su bile to naše prognoze. Nekim mališanima smo malo i gledali kroz prste u prvom krugu, u smislu videli smo da imaju kapaciteta, ali šta oni mogu da nam pruže, to nas sad čeka u ovom drugom krugu da vidimo - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite i ne menjajte kanal Televizije Pink jer će vas vaši omiljeni mališani i ovog petka sjajno zabaviti.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'