AKTUELNO

Davne 1975. godine otpevao je veliki hit, a onda se potpuno povukao sa javne scene.

Ove subote, voditeljka Divna Milovanović će u emisiji "Gold subotom popodne" ugostiti brojne pevače sa domaće javne scene, sa kojima će, osim o poslovnim uspesima, razgovarati i o privatnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji "Gold subotom popodne", pojaviće se Miroslav Radovanović, koji je davne 1975. godine otpevao veliki hit "Ti si žena mog života", koji je u to vreme prodat u dva miliona primeraka.

Foto: Printscreen Youtube

Miroslav se već deset godina nije pojvaljivao na televiziji, a "Gold" produkcija uspela je u tome da ga ugosti u emisiji i da gledaoce na kratko podseti na stara vremena.

Foto: Printscreen Youtube

Pored Miroslava, gost u studiju bio je i Dragi Domić, koji je pojasnio zašto jednom godišnje od na nekoliko dana u Amsterdam i u kojim situacijama zaista uživa kad peva.

Foto: Printscreen Youtube

U emisiju je došla i Neda Ukraden, koja je predstavila svoj novi singl "Bela košulja". Uvek elokventna i vedrog duha, Neda je pričala o svojoj porodici, unukama i kako jedna želi da bude pevačica, baš kao baka. Ispričala je i sve o pesmi "Zora je", koja je prevedena na deset jezika i koja se peva u mnogim zemljama sveta.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite veoma zanimljivo izdanje emisije "Gold subotom popodne", u subotu, 25. novembra, od 11:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dragi Domić

#Gold Subotom Popodne

#Miroslav Radovanović

#Neda Ukraden

#Televizija Pink

#emisija

'