AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U novom izdanju kultne emisije "Amidži šou", voditelj i domaćin Ognjen Amidžić ugostio je bivše zadrugare Kristijana Golubovića i Kristinu Spalević, pevačicu Indi Aradinović, voditelja Marka Đedovića, kao i pevačicu Marinu Visković.

Indi je ovim povodom prokomentarisala malo detaljnije skandalozni snimak koji je isplivao u javnost. Naime, reč je o klipu na kom se ona bije sa svojom rođenom sestrom, takođe pevačicom, Editom Aradinović.

Video: Informer

Pa evo, pravimo našu privatnu "Zadrugu", otvaramo kanal za to, šalim se (smeh). Intresantno, ali što kaže moja sestra Edita i smešno je. Ali, to nije pravi klip, da je bilo od početka bilo bi jako intresantno i famozno. Ima deo gde i ja nju nabadam, tako da sam došla kod tebe da ti dam ekskluzivu - rekla je Indi.
Ko je snimio ovaj video - pitao je Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znamo, voleli bismo da znamo, ali to sad nije ni važno...Ja nju nabadam na podu, stvarno sam bila surova, ali obe smo krive, obe smo odgovorne za ovo. Nećemo više nikada dozvoliti da se ovo ponovi - rekla je Indi.
Oko čega je ovo izbilo - pitao je voditelj.
Ma glopst, sarma i podvrak. Šalim se. Nije oko sarme, nego baš glupost, mislim da je samo jedan loš period koji je vladao među ljudima i loša neka energija, a nas će proči do marta, tako kaže moj astrolog - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.Ž.