AKTUELNO

Pre Marinka Madžgalja, sa kojim je dobila ćerku Saru, glumica Dubravka Mijatović bila je u braku sa glumcem Goranom Radakovićem.

Naime, 1998. godine, na snimanju filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", gde joj je pripala glavna uloga, partner joj je bio Goran Radaković kojeg šira publika osim po ovom filmu pamti i po ulogama u serijama "Sinđelići" i "Vratiće se rode". Stupili su u brak 2000. godine i dobili ćerkicu Ivu, međutim ljubav nije dugo potrajala. Kada su shvatili da im ne ide zajedno, odlučili su da se rastanu, u godinama koje su usledile nastavili su da neguju prijateljski odnos prvenstveno zbog deteta.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Iako se bivši muž Dubravke Mijatović nakon nekog vremena ponovo oženio i dobio sina Mihajla, za svoju nekadašnju partnerku uvek je imao samo reči hvale, a u jednom intervjuu koji je svojevremeno dao istakao je da je glumica divna majka i zatim se dodatako svoje najbitnije uloge - uloge oca. 

Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs