AKTUELNO

Pogodile je reči Jelene Golubović.

Prošle večeri dok su gledali ko je koga ogovarao, zadrugari su čuli i saznali šta je Jelena Golubović pričala Anđeli Veštici o Mini Vrbaški. Kada se snimak završio Miljan Vračević rekao je rediteljki kako samo ide po "Zadruzi" i svađa ljude.

Foto: RTV Pink

Taj dan sam videla Jelenu i Anđelu da nešto šapuću. Mene je mnogo zanimalo to, jer mi nije bilo logično šta njih dve rade zajedno. Kada je došla igra istine, pitala sam Jelenu o čemu su pričale - rekla je Mina.

Foto: RTV Pink

Golubovićka je u snimku koji je pušten pričala Anđeli Veštici šta se dešavalo na sastanku, koji je propustila, ali je za Minu Vrbaški izgovorila nekoliko uvreda. Ovo je mnogo povredilo najmlađu ukućanku koja je počela da plače i vrišti.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Meni je muka svega, pogotovu Jelene Golubović koja mi stalno nabija nešto na nos, koja mi govori da sam k*rva... Ja nisam dovoljno jaka! To što imam prokletih 17 godina, ne mora da znači da mogu da budem predmet za*ebancije. Ja se izvinjavam ostalima - plakala je Mina.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Lepi Mića ušao je u svađu sa rediteljkom, a situacija se tek smirila u trenutku kada je Jelena izašla i otišla u sobu za rehabilitaciju gde je sedela na krevetu jako kratko. Mina je plakala, a ostali ukućani su je tešili. Složili su se da Jelena uvek "udara" tamo gde je njima najteže. Vrbaški je i juče pred zoru bila u suzama, o čemu više možete pročitati klikom na ovaj - link.

PROČITAJTE: ON JE SULEJMAN VELIČANSTVENI: Sloba, Kija i Luna će nakon svega ŽIVETI ZAJEDNO?! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđela Veštica

#Jelena Golubović

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'