AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Ljubavni trougao čiju su glavni akteri Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić trese čitav region uzuž i popreko. Nakon ulaska Zvedzanove nevenčane supruge Ane u ''Zadrugu 6'' počele su brojne turbulencije i zapleti. Tim povodom, nekadašnja učesnicia najpopularnijeg rijalitija na Balkanu Dragana Spasojević, dala je sud o novonastaloj situaciji.

Foto: Pixabay.com, TV PINK PRINTSCREEN

Dragana je detaljno izanalizirala situciju koja je pod budnim okom javnosti, te je otkrila kako gleda na dalji tog dešavanja, kao i čiju stranu zastupa.

Biram da verujem Ani, jer je Anđela konačo sklinula masku. Prošle godine je Mateja govrio o njoj da je prikrivena. Tada smo svi bili naklonjeniji njoj, a on je ispao negativac. Ni prošle godine nisam imala najbolje mišljenje o njoj, zbog njenog arogantnog i narcisoidnog stava. Ove godine je skinula masku, govori sama o sebi. Ne želim ni da pričam o klipu, koji je postao viralan na društvenim mrežama, gde ima intiman čin, a posle toga se ni ne okupa. Mislila sam da je čista i pedantna, ali sam i to mišljenje promenila. Zvezdanovo ponašanje mi se ne dopada, vređanje Ane je poslednja stvar koju sme da učini. Taj čovek je katastrofa. Definitivno sam na Aninoj strani. Proživela sam slično što i Ana, njoj je doduše teže, jer je sve gledala. Posmatrala je kako on drugoj ženi govori, sve što je nekada njoj. Anu kritikuju jer je ušla sa jednim stavom, a sad je pokazala drugi, a zapravo ni svesni nisu koliko je sve to teško. Anđela je najmanja žrtva u celoj ovoj priči.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Spasojevićeva je nastavia izlaganje o ljubavnom trouglu, te je prokomentarisala Zvezdanova uverenja, zbog čega je Ana zapravo odlučila da se suoči sa njim u ''Zadruzi 6''.

Nadam se da nije došla da bi se pomirila sa njim. Devojka s kojom se moj bivši muž zabavljao mi je poslala sve prepiske, zalazila je u detalje gde su išli, znam kako je i nadam se da mu neće oprostiti. To je veliko poniženje za jednu ženu. Nadam se da će ona skupiti hrabrosti da se suoči sa njim i da će se oprostiti od njega.

Bivša zadrugarka je dala svoj sud o epilogu ljubavne sage, prilikom čega je prognozirala da li će Zvezdan Salavnić završiti bivšom ženom, ili ljubavnicom ili pak sam.

Taj čovak mi je ogavan. Ne smatram da voli Anđelu, moguće je da je to strast. Mislim ni da sa njene strane ne postoje prevelike emocije. Žao mi je Anđelinih roditelja. Kad su u pitanju Ana i Zvezdan, mislim da je njihov odnos navika, ali sam na njenoj strani. Ne znam s kim će na kraju biti, ali se nadam da sa Anom neće, jer je ne zaslužuje.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Nedavno je tužna vest dočekala Stefena Šebeza, a bivpeg emotivnog partnera Dragane Spasojević. Tim povodom, pitali smo lepu novosađanku, da li je kontaktirala nekadašnju ljubav, nakon tragedije koja mu se desila u bliskom okruženju.

Naravno da jesam, čim sam čula. Nije moja da komentarišem ništa dalje od toga. Pojedinci su dozvolili sebi da osuđuju njegove izlaske, jer nije prošao određen vremenski perod, ali smatram da je to njegov beg, njegova stvar. Svako svoju tugu drugačije prebrodi.

Foto: Pink.rs

Autor: S.Z.