AKTUELNO

Pevačica Anabela Atijas gostovala je u "Novom jutru" TV Pink, gde je promovisala spot za novu pesmu "U januaru", a voditeljima Dei Đurđević i Predragu Sarapi priznala je s kakvim se problemima suočavala tokom trogodišnje pauze u karijeri.

Na pitanje zbog čega tako dugo nije snimala, Anabela je priznala:

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam zalutala, čini mi se. U nekom momentu su mi emocije bile pobrkane, više nisam ni znala šta želim... Drago mi je što sam konačno snimila iza čega mogu da stanem, to je kako se osećam, ta muzika, to sam ja! U nekom momentu poželiš da se prilagodiš, snimila sam i nešto što nisam izbacila, ali to nisam ja, znaš kad ti nešto ne leži... I na kraju odustaneš - ispričala je Anabela, koja je prezadovoljna reakcijom publike.

- Reakcije su baš kakve sam priželjkivala, svi mi kažu:"Ovo si stara ti". To onda znači da je dobra pesma, jer se naše pesme i dan danas slušaju, posle pandemije su doživele potpuno novi život... Slušaju ih nove generacije. Prošle godine sam 5-6 osamnaestih rođendana pevala.

Foto: TV Pink Printscreen

Prethodno je snimila i obrade starih pesama sa Savom Perovićem, koji je ove godine u trci za našeg predstavnika na Evroviziji, u čemu ima njenu apsolutnu podršku.

Preponosna sam na Savu, zaslužio je da doživi taj svoj vrhunac. Pesma mu je toliko slušana, pa i kod stranih influensera. Podršku mu pružam, jedva čekam njegov nastup, znam da sprema ludilo, kao i uvek.

Autor: pink.rs