AKTUELNO

Javnost ne prestaje da priča o Anđeli Đuričić, nakon što je u "Zadruzi" prekršila sve svoje moralne kodekse, koje je zastupala u prethodnoj sezoni rijalitija, i ušla u emotivnu vezu sa 22 godine starijim, tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je usred bela dana imala seks pred kamerama.

Njeno ponašanje u "Novom jutru" analizirala je pevačica Vesna Vukelić Vendi.

Anđela je jedna arhaična osoba. Ona je van ovog vremena i prostora, stvar je u tome kako je ona prošle godine kokodakala o prevari, a sada vidimo šta radi sada - rekla je ona i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Videla žaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu. Njeno izražavanje je na nivou Divne DNK, imamo jednog surovog primitivca i imamo jednog Zvezdana koji nema veze sa njenim miljeom. Glavni problem je Moka, koji je apsolutni promašaj kao otac. On je čovek koji nema bazu. Imamo i Anu, koja je imala impresivni ulazak, a sada se nameće pitanje koji je njen unutrašnji sadržaj. Kako je moguće da majka dvoje dece, koja živi sa čovekom koji nema nijedan kvalitet i sada kaže da joj se raspada svet. Pa ako je podupirač tvog sveta jedan Zvezdan Slavnić to znači da je sve to toliko trulo u paketu sa Anđelom - kaže Vendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.