AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs i emisije ''Premijera - Vikend specijal'' nalaze se u rodnom mestu učesnice ''Zadruge''!

U medijima se već neko vreme spekuliše o sramoti porodice Anđele Đuričić zbog njene afere sa Zvezdanom Slavnićem, kao i svemu što je usledilo nakon ulaska njegove nevenčane supruge Ane Ćurčić u ''Zadrugu''.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ovih dana svi bruje o tome da se Anđelina porodična kuća prodaje, kao i sva imovina njenih roditelja, i to za 390.000 evra, a da se porodica na taj korak odlučila zbog sramote koju im je ona priredila u rijalitiju.

Foto: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs i emisije ''Premijera - Vikend specijal'' nalazi se u Anđelinom rodnom mestu u Crnoj Gori, u Đenovićima, gde se i nalazi njena porodična kuća, a mi vam donosimo fotografije i snimke s lica mesta!

Foto: Pink.rs

Ono što nam je odmah privuklo pažnju jeste i to što na kući Đuričića stoji natpis - na prodaju, što govori u prilog glasinama!

Foto: Pink.rs

Gledaoci televizije Pink imaće priliku da detaljan izveštaj iz Đenovića prate uživo u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'', ove nedelje s početkom od 14 časova, a premijerna ekipa nalazi se tamo već nekoliko dana. Reporter Nemanja Vujičić uključiće se u program uživo ispred porodične kuće Đuričića sa svim detaljima o dešavanjima u Anđelinom komšiluku i porodici! Ovo ne smete da propustite!

Autor: M.K.