AKTUELNO

Kaže da je skromna a nosi torbu od 100.000 dolara

Pevačica Dijana Didi Janković živi glamurozan život, ona i njen suprug Danijel Janković uživaju u svom velelepnom domu u Beogradu. Popularna pevačicica i njen suprug kada su u Srbiji, tokom svog boravka žive na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara.

Imaju tri kućne pomoćnice, jer Dijanin garderober vredi kao pola kuće i potrebno ga je redovno održavati i voditi računa o svakom komadu. Didi Janković sada planira da renovira celi sprat i da ga pretvori u veliki garderober u kome će biti smešteno njeno malo carstvo.

Foto: Foto/Miloš Miletić

Biće čitav sprat u staklu i ogledalima. Tu će biti samo moja garderoba, jedan zid za torbe i jedan zid za obuću - otkriva pevačica.

Dijana u svojoj kolekciji ima "Hermesovu Birkin torbu" u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu. Pevačica je za tu torbu odvojila oko 100.000 dolara, a postojala je lista čekanja na kojoj su korisnici bili čak šest godina. Atraktivna brineta je kupila cipele koje na sebi imaju, kako ona kaže, zlatne "Roleks" satove, a koštaju 2.000 eura. Didi se na sceni pojavila pre skoro 10 godina, ali se interesovanje za nju dodatno povećalo nakon jednog TV priloga iz 2013. u kojem se hvali liftom u svojoj vili.

Ulažem u garderobu, a sto se tiče ostalog, skromno živimo. Uvek mislim kako drugi žive, moj muž i ja ne volimo da se rasipamo sa novcem, pre bih dala novac u humanitarne svrhe - rekla je Didi.

Foto: UStupljene fotografije/Miloš Miletić

Autor: Pink.rs