AKTUELNO

Zadruga im je promenila život!

Filip Đukić je u emisiji "Magazin In" otkrio voditelji Sanji Marinković da je pre ulaska u rijaliti radio u menjačnici za 250 evra i da mu je učešće pomoglo da stekne uspeh, a ona je i sa ostalim gostima porazgovarala o životu pre "Zadruge".

Bavim se svačim, imam lokal sa odličnom hranom, tu sam na mrežama, gde zarađujem mnogo. Ispod 15.000 evra mesečno ne zarađujem - istakao je Kristijan Golubović.
Koliko se vaš broj pratilaca poklapa sa vašim računem u banci? - pitala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako mi padaju pratioci, tako mi račun - našalio se Stefan Karić.
Tu su negde u hiljadama dinara - dodala je Ivana, a sa tim su se složili i drugi gosti.
Tu su negde, u evrima, a i prelazi - istakao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je rekao da je radio za 250 evra u menjačnici pre rijalitija. Kako ste vi živeli? - pitala je Sanja.
Ja sam promenila dosta poslova, u dosta firmi radila. Imam 9 godina radnog staža pre nego što sam ušla u rijaliti, stvarno se hvalim time. Bila sam konobarica, počela sam od nule, ne bih uspela da sam odrasla u svili i kadifi. Prošla sam sito i rešeto, došla sam gde treba - ispričala je Šopićeva.
Ja sam radila svašta, ali ne ono o čemu se spekulisalo i pisalo. Moja majka je samohrana, pružala mi je osnovno. U osnovnoj školi sam za vreme raspusta brala višnje, išla na plantaže i u hladnjaču - istakla je Stankovićeva.
U hladnjači si zarađivala prve honorare, svaka čast - dodala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stavio harmoniku na rame, ispred crkve u Železniku svirao od petog razreda do 17. godine. To mi je bilo najlepše doba života. Svetosavske priredbe i ostalo - dodao je Bora Santana.
Radili ste teške poslove, svaka čast - dodala je Sanja.
Ja samo da kažem, da ne shvate ljudi pogrešno, nisam ja bio na mukama, radio sam posao koji sam radio, ali sam sam bio kriv za to. Samo me je Bog pogledao. Nisam imao cilj u životu, rijaliti mi je otvorio vrata - rekao je Đukić.
Mene zvao komšija da radim, 30 evra dnevnica, kaže da štemujem, ja rekao da znam, a nisam ni znao šta je to. U sedmom razredu, iscepao sam ruke, sav u krvi sam bio - rekao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam svašta radio od malena sa prijateljima iz kraja, selidbe, ovo, ono, svega ima. Nismo bili toliko vredni, koliko nam treba da zaradimo - istakao je Karić.
Ja sam izabrao pogrešno kao mlad. Abnormalno sam zarađivao novac, kako je dolazio, tako je odlazio. Nisam mogao energiju da iskoristim za dobro, vraćalo mi se loše. Posle sam pokušao da zarađujem pošteno, zarađivao sam dobro i pošteno. Ono što je brzo, brzo vam se lupi o glavu. Presedne vam svaki dinar - rekao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.